back to top

Napier je izrazio očekivanja uoči početka sezone u Zvezdi: Spomenuo je i Partizan

Prije početka natjecateljske godine u organizaciji Eurolige održan je tradicionalni dan za medije na kojem su crveno-bijeli predstavili novu momčad.

Jedan od pridošlica je i bivši Košarkaš Olimpije iz Milana, Shabazz Napier, koji je izrazio svoja očekivanja prije početka sezone.

Uzbuđen sam zbog ove momčadi. Mislim da možemo učiniti velike stvarirekao je za Mozart Sport Napier, a zatim dodao:

Uvijek se trudim biti najbolji igrač na terenu, tako da kada govorimo o ulozi lidera, to je nešto što sam uvijek uspijevao biti kroz svoju karijeru, ali i ovdje imamo sjajne lidere. Miloš Teodosić jedan je od naših najboljih igrača. Mnogi ga vide kao vođu. Uzbuđen sam igrati s njim. Mislim da zajedno možemo napraviti nešto posebno.

Prije dolaska u Zvezdu konzultirao se i s bivšim igračem crveno-bijelih Billyjem Beronom.

Najbolja odluka u ovom trenutku bila je doći ovdje. Razgovarao sam s Billyjem Berronom i rekao mi je puno toga. Naravno da je želio da ostanem u Milanu, ne kažem da me tjerao da odem u Zvezdu, ali kada smo shvatili da to neće biti, razgovarali smo i shvatio sam da je ovo velika prilika. Pričao mi je puno o ovdašnjoj kulturi, o klubu… Imao sam osjećaj da igranje s Milošem, Nedovićem i momcima koji mogu raditi ono što ja mogu pomoći u različitim aspektima i omogućiti mi da igram oba beka. pozicije.“.

Amerikanac se veseli i derbijima s Partizanom.

Imaju odličnu momčad, zadržali su veći dio momčadi iz prošle sezone, još su bez centra, ali složili su odličnu momčad i bit će uzbudljivo. Svatko tko želi stati na teren i voli se natjecati želi igrati protiv velikih igrača, tako da sam uzbuđen igrati protiv njih, protiv jednog od najboljih trenera koje sam čuoistaknuo je Napier.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima