back to top

Nisam znala šta mi Toni radi iza leđa: Dragana prvi put poslije razvoda progovorila o bivšem mužu

Folk diva Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić nedavno su saopštili da se razvode poslije 24 godine ljubavi. Brak Dragane Mirković djelovao je kao savršen, pa je za većinu ljudi bilo iznenađenje kada su čuli da se razvode, međutim, ne i za Jovanu Jeremić koja je tvrdila da se znalo da Toni nije vjeran supruzi.

– Dragana i Toni nisu 3 godine bili u lažnom braku, nego 10. Cijela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvijezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija – reka je Jovana nedavno.

– Znala je da joj je Toni nevjeran, samo je ćutala i trpjela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svjesno ide i trasira put žrtve i iznevjerene, povrijeđene žene. Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno.

– Dokle god igra tu ulogu neće biti sretna. Da li treba i treći da je povrijedi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpjela misleći da će uspjeti da spasi brak. Nema tu spasenja ako te deset godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vrijedna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara – odlazi – rekla je Jeremićeva, međutim, poslije telefonskog razgovora s Draganom promijenila je mišljenje.

– Dragana me je okrenula ljudski, iskreno je razgovarala sa mnom. Rekla mi je da mnoge stvari koje sam ja govorila ona nije znala, pričala mi je koliko je Toni zaista bio dobar prema njoj i koliko joj je bio prvržen. Pitala me je zašto joj nisam rekla ako sam nešto znala, ali meni je glupo da joj ja bilo šta govorim ako to ona nije vidjela.

– Imala je potrebu kao žena da mi se obrati. Sad sam je stavila u moju zaštitu. I dalje mislim da treba da smrša, jer je ona prelijepa žena, i njena duša je čista, ima prelijepe crte lica. Meni je krivo što njeno lice ne može da dođe do izražaja dok ne smrša. Ako smrša biće najjača riba na estradi, izgledat će kao da ima 15 godina. Ona žena nema nijednu boru na licu. Treba da poradi na stilu – tvrdi Jovana, koja poslije razgovora sa Draganom ima samo lijepe riječi za nju.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima