back to top

Nives Celzijus razgalila regiju izdanjem: ‘Najbolje što Hrvatska ima’

Hrvatska autorica, glumica, pjevačica Nives Celzijus (42) često zadivljuje svoje mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama svojim nevjerojatnim izgledom. Nakon što je pokazala svoju terasu, odlučila je proslaviti dolazak toplijih dana još jednim hrabrim izdanjem.

Preko svojeg Instagram profila, na kojem je pratitelji broje u preko 460 tisuća, Nives je podijelila nekoliko fotografija na kojima uživa u prirodnom okruženju. “I samo prirodno!”, napisala je pjevačica, a za slike senzualno pozira na bajkovitom molu dok u prvi plan ponovno stavlja bujno poprsje koje jedva prekriva prozirna bijela haljinica.

Pritom, infleuncerica leži na boku i sanjivo gleda u daljinu, tako ističući šminkom netaknuto lice. Sasvim očekivano, nove fotografije inspirirale su mnoštvo dosjetljivih komentara: “Najbolje što Hrvatska ima…”, “I kod mene samo prirodno, bravo Nives”, “Brutalno si zgodna”, “Najzgodnija žena u RH”, “Kao sirena”, neki su od upućenih komplimenata i komičnih komentara njezinih fanova.

Osebujna Nives u akciji

Podsjetimo, nedavno je Celzijus demonstrirala svoju spretnost tako što je angažirano radila na svojoj terasi, u kojoj će kasnije uživati. Snimljena je kako obnavlja terasu, bez potrebe za pomoći majstora. Sama je miješala žbuku, brusila drvene ploče i prefarbala ogradu. “Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove?”, napisala je Nives pored objave.

U videu se može vidjeti i kako je influencerica za svoje pratitelje snimila svaki korak ovog preuređenja, a proces je trajao danima. Nives tako možemo vidjeti u različitim kombinacijama, a za one najtoplije dane odabrala je kratke traperice i gornji dio bikinija te slične vruće kombinacije. Naravno, obožavatelji u komentarima nisu krili oduševljenje. “Cijena je po kvadratu ili?”, pitao ju je jedan.

Inače, pjevačica i glumica ponovno je aktivirala svoju pjevačku karijeru i uskoro će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu “Pila”. “Ja sam autorica teksta i muzike, a to mi je najavna pjesma za novi CD. Još radim na spotu, a pošto se zove ‘Pila’, bit će vjerojatno neki dobar auto. Moja ‘Pila’ je top. Recimo da je o autu riječ”, ispričala je Nives u razgovoru za 24sata. Dodala je kako je riječ o pjesmi koju je snimila prije dvije godine, ali je još nije imala priliku predstaviti javnosti i kaže kako glazbeno odudara od njezinih prošlih pjesama i više je u rokerskom stilu.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima