back to top

NJIHOVA DJECA SADA NEMAJU NI OCA NI MAJKU: ISPOVIJEST DEJANOVOG DJEDA ČIJE UBISTVO JE NAREDILA SUPRUGA

njihova djeca sada nemaju ni oca ni majku: ispovijest dejanovog djeda čije ubistvo je naredila supruga

Slađanin ljubavnik je išao sa Dejanom u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi ispričao je Dejanov djed za Blic.

On je dodao i da je Slađana htjela da se uda za ljubavnika:

– Slađana je htjela da se uda za ljubavnika, sigurno je zato Dejana i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je ona bila sa njim. Jadan moj unuk – priča neutješni djed.

Kako kaže, kada je Slađana bila trudna sa četvrtim djetetom zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

– Bila je trudna, nosila je djevojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek zajedno sa ljubavnikom. Ona se uvijek njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno – dodaje djed.

Ističe i da je ljubavniku Srećku M. uhapšeni maloljetnik bratanac.

– Oni su familija, ko zna šta se sve tu izdešavalo. To niko nikada neće znati. Moj Dejan se tog dana vraćao sa posla iz druge smjene, oni su ga čekali i ubili. Ne znam šta će sada biti sa četvoro djece, bez oca i majke – rekao je djed.

Ubili ga dan nakon proslave godišnjice braka

Podsjećamo, policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli Dejana P. (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo tijelo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili.

Njima se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo.

Osumnjičeni Srećko, navodno Slađanin ljubavnik

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. augusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom P., Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbjedila Slađana P. udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Prema prvim informacijama nakon otkrivanja tijela, Dejan P. nastradao je u saobraćajnoj nesreći kada se njegov automobil prevrnuo i zapalio. Kako su mediji tada prenosili, sve se dogodilo dan nakon što su Dejan i sada uhapšena Slađana proslavili godišnjicu braka.

The post NJIHOVA DJECA SADA NEMAJU NI OCA NI MAJKU: ISPOVIJEST DEJANOVOG DJEDA ČIJE UBISTVO JE NAREDILA SUPRUGA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima