back to top

OBJAVLJEN I SNIMAK: Željko Mitrović najavio novi autorski televizijski projekat

Iako je na odmoru, vlasnik Pink Media Group vrijedno radi na novim projektima, od kojih je jedan upravo najavio.

I mada ljeto i dalje traje, nova televizijska sezona uveliko se priprema na televiziji Pink. Cilj je, kao i uvijek, da se podignu standardi u odnosu na prošlu televizijsku sezonu koja je bila veoma uspješna, a vlasnik kompanije Pink Media Group Željko Mitrović otkrio je samo dio onoga što gledaoce očekuje od septembra na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Naime, Željko Mitrović je na svom Instagram profilu najavio tek jedan od desetak novih projekata koji će gledaoci moći da vide u novoj televizijskoj sezoni. U pitanju je format pod nazivom „Žeksove ludorije“, koji će predstavljati duhoviti prikaz stvarnosti.

– Jedan od desetak mojih novih autorskih televizijskih projekata, bit će i format “Žeksove ludorije”. Ovaj format bit će i nasljednik nekadašnjeg formata “Nikad Izvini” (lutkice) svi događaji i sadržaj su izmišljeni, tako da nema ljutnje! No stress! – poručio je Željko Mitrović na svom Instagram profilu. Mitrović je svoj projekat najavio hit snimkom na kojem se vidi političarka Marinika Tepić, ali u sve je prste umiješala i vještačka inteligencija. Željkovi pratioci su sa oduševljenjem dočekali najavu formata „Žeksove ludorije“.

„Meni je ovo predobro, bit će i gledano jer je humor baš urađen sa mjerom“, „Iskreno, mislim da će ovo biti pravo osvježenje na televiziji“, „Ne znam za ostalih desetakak projekata koje pripremaš, ali sa ovim ćeš sigurno da iskidaš“, „Au hahahaha pa ovo je predobro“ – samo su neko od komentara na Željkovoj najavi emisije „Žeksove ludorije“.

(Express/Alo)

OBJAVLJEN I SNIMAK: Željko Mitrović najavio novi autorski televizijski projekat Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima