Obradović je prije početka sezone otkrio kakvo pojačanje Partizan traži

Partizan je održao “Media day” u sklopu početka Eurolige.

Novinarka je tom prilikom imala priliku razgovarati s trenerom Željkom Obradovićem koji je otkrio ambicije kluba.

– Želimo dati sve od sebe, imati na umu naše divne navijače koji nam daju energiju, koji su prošle godine vodili momčad da igra na najvišoj razini. To je jedini cilj, u oba natjecanja, prvo ABA, a potom i Euroligarekao je Obradović.

Dodao je kako se traži još jedno pojačanje.

– Ne želimo žuriti, ne želimo donositi ishitrene odluke. Svi u stručnom štabu, zajedno sa Zoranom Savićem, razgovaramo i pokušavamo da to bude najbolja opcija za Partizan. Ako nema takvih opcija, onda nećemo potpisati nikoga. Želimo biti sigurni da ako dovedemo igrača da to bude dodatna kvaliteta koja već postoji u ovoj momčadi.

Obradović očekuje izjednačenu Euroligu.

– Svi su se pojačali, promijenili rostere, osim aktualnog prvaka Real Madrida. Doveli su samo jednog igrača, ali vrlo važnog, Fakunda Kampaca. To je i logično, s obzirom da su bili prvaci i da imaju povjerenja u igrače. Situacija je da bi svaki trener volio imati istu momčad što duže na okupu.

trener Partizana zadovoljan je novim igračima.

– Novi dečki su prvi dan bili novi, sad su već mjesec dana ovdje, pa rade, trude se. Atmosfera je dobra. Trudimo se pomoći jedni drugima. To je najvažnije od svega. Pripremni period je za to. Da neke stvari isplivaju na površinu i da vidimo što bi to trebalo biti na višoj razini, Završio je Željko Obradović.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima