back to top

“Od tate me NAJVIŠE BLAM, volim malo da lažem” Đina Džinović otkrila kako obmanjuje javnost

Pjevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga, modna kreatorka Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno iznio sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše.

Onjihovoj djeci, kćerki Đini i sinu Kanu, u ovom periodu se i te kako priča, a oboje izbjegavaju da daje izjave na temu razvoda roditelja.

Đina Džinović je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama jako aktivna.

Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate, piše Blic.

– Na TikTok radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao ljoptica, katastrofa, do prije možda dve godine. Mada i prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe – istakla je prvo.

– Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedjeljno zaista radim neke vježbe, ali ništa specijalno… – dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji “Praktična žena”.

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

– Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim djevojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago – objasnila je Harisova kćerka tada.

Kako je bila navela, još uvijek ne pokazuje pretjerano interesovanje ni za pjevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.

– Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima. Ja imam talenat za pjevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pjevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pjevač, to mi stvara pritisak – govorila je Đina Džinović na kraju.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima