back to top

Održana press konferencija povodom utakmice sa NK Bratstvo Gračanica!

U press salonu zeničkog stadiona Bilino polje, danas je održana press konferencija za
medije pred utakmicu 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u kojoj će Čelik ugostiti
ekipu Bratstva iz Gračanice.

Crno-crveni su trenutno na 7. poziciji prvenstvene tabele sa 32 osvojena boda, njihov sutrašnji protivnik je 5. sa 34 osvojena boda. Prisutnim novinarima su se obratili marketing menadžer Čelika Amar Delić, šef stručnog štaba „Crno-crvenih“ Dario Damjanović te član prvog tima Faris Bajramović.

”Iza nas je jedan pozitivan niz i dolazi nam protivnik koji ima također niz od 5 pobjeda. Respektujem ih jer su ekipa sa dobrim pojedincima, ali iskreno se nadam da ćemo se u nedjelju pitati mi na terenu. Žao mi je što se Begić povrijedio i nećemo ga imati duže vrijeme. Imamo određenih problema i sa kartonima, ali siguran sam da oni koji izađu protiv Bratstva, dat će 100% od sebe. Koristim ovu priliku da pozovem navijače te da nam pruže podršku. Mislim da idemo u dobrom smjeru, pogotovo sa juniorima koji učestvuju u radu prve ekipe. Smatram da će u narednih 7-8 utakmica imati dobru podlogu za nastavak svoje karijere”, izjavio je šef stručnog štaba Dario Damjanović.

”Što se tiče utakmice sa Bratstvom, čeka nas jedna teška utakmica. Bratstvo ima 5 utakmica bez poraza te očekujemo dobru utakmicu. Mi smo uhvatili dobar ritam, iz posljednje tri utakmice smo uzeli 7 bodova. Pogotovo igramo dobro na domaćem terenu. Atmosfera u ekipi je odlična i nadam se da ćemo uz podršku navijača uzeti 3 boda u nedjelju. Zadovoljan sam svojim izdanjima za ovu polusezonu, naravno, uvijek može bolje i trudit ću se da to tako bude”, izjavio je pred utakmicu defanzivac Crno-crvenih Faris Bajramović.

Crno-crveni će treću aprilsku pobjedu tražiti u nedjelju, na stadionu Bilino polje, a utakmica će se odigrati sa početkom od 17:00 sati.
Idemo po treću aprilsku pobjedu, a to nećemo moći bez vaše podrške koja nikad nije izdala!
Donatorski kupon za utakmicu protiv Bratstva možete kupiti na linku: https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/karta/

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima