back to top

Odvjetnik mladića koji je kombijem usmrtio dvojicu motociklista: Nije pobjegao, samo se udaljio

odvjetnik mladića koji je kombijem usmrtio dvojicu motociklista: nije pobjegao, samo se udaljio

Kombi pod kojim su poginula dvojica motociklista vozio je 22-godišnji D. I. iz Otočca, koji se u četvrtak u 13 sati u pratnji odvjetnika javio u gospićku policiju kao “sudionik” prometne nesreće s dvoje poginulih što se skoro devet sati ranije dogodila na autocesti.

Potvrdio je to Hini odvjetnik Davor Ukalović koji demantira da je njegov branjenik bio u bijegu i tvrdi da je u policiju došao dobrovoljno te da je u strašnom šoku i žaljenju.

“On se u vrijeme kad su interventne službe postupale na cesti malo udaljio od kombija (ogulinske registracije), nazvao preko brata mene kao odvjetnika i mi smo već u jutarnjim satima javili policijskoj postaji u Gospiću da ćemo doći u 13 sati, jer sam ja prijepodne imao druge obaveze“, rekao je Ukalović.

“Sutra će biti ispitan”

Kazao je da je njegov branjenik noćas zadržan u policijskoj postaji u Gospiću gdje će sutra biti ispitan te se očekuje da će uz kaznenu prijavu biti odveden na saslušanje na državno odvjetništvo u Karlovcu. Zatraži li tužiteljstvo za njega određivanje istražnog zatvora, o tome će odlučivati sudac istrage.

Prema Ukalovićevim saznanjima, na motociklu zadarske registracije, čiji je vlasnik nepalski državljanin, poginula su dvojica stranaca, ali kaže da za sada ne može reći više.

Prema policijskim informacijama, autocesta je od čvora Gospić do čvora Gornja Ploča bila zatvorena za sav promet od 5.20 do 15.15. U tom je razdoblju obavljen očevid i saniran kolnik.

Karlovačko Županijsko državno odvjetništvo izvijestilo je nakon očevida da su smrtno stradale dvije osobe te da se “poduzimaju dokazne radnje i prikupljaju podaci radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće i utvrđivanja svih sudionika“.

Objava Odvjetnik mladića koji je kombijem usmrtio dvojicu motociklista: Nije pobjegao, samo se udaljio pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima