back to top

Oglasila se iz Portugalije i najavila iznenađenje: Milica Pavlović pokazala svoje PRAVO LICE bez trunke šminke na odmoru

Mlada muzička zvijezda Milica Pavlović je ovog ljeta radila punom parom i bila je gotovo nezaustavljiva odmah nakon što je u junu mjesecu objavila svoj peti studijski album „Lav“, budući da je u okviru ljetne turneje održala oko pedesetak nastupa i koncerata.

Osim pomenutih nastupa, na kojima je u njenim hitovima poput pjesama „Provjereno“, „Šećeru“, „Posesivna Bivša“, „Mogla Sam“, „Boginja“, „Kučketina“, „Lav“ i mnogih drugih uživalo na više desetina hiljada ljudi, Milica je sa svojim timom počela i sa radom na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu koji je zakazan za 23. decembar u „Štark Areni“.

Budući da je zatrpana brojnim obavezama Pavlovićeva je za odmor uspjela da ugrabi samo nekoliko dana, pa je sa svojom višegodišnjom prijateljicom Kristinom Perić otputovala u Portugaliju.

Ako je suditi po društvenim mrežama, gdje je Milica takođe veoma aktivna, njih dvije su otišle na aktivnim odmor, pa su tako u svega par dana obišle nekoliko gradova pomenute zemlje.

Izgleda da Milici prija ilegala, budući da je za ovaj mini odmor odabrala zemlju u kojoj je neće prepoznati na svakom koraku, pa je odlučila da uživa u obilasku znamenitosti i čuvenih lokacija Portugalije, a sigurno i da joj prija da može da se malo opusti i da se ponaša kao regularni turista.

No, da i ovaj odmor ne može da prođe bez posla, potvrđuje i njen posljednji stori na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Milica je na svom storyju objavila fotografiju i kratko poručila svojim vjernim fanovima da ih već za nekoliko dana očekuje veliko iznenađenje.

– Kao što vidite ipak sam našla par dana za mali predah i da malo promislim i nakupim energije za sve što me čeka čim se vratim… Za početak, lijepa iznenađenja kreću već za par dana – poručila je seksi senjorita, prenosi Blic.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima