back to top

OGLASIO SE POZNATI DJ MATEO: Uputio brutalne riječi Aleksandri Prijović, pa se dotakao nacionalizma

Aleksandra Prijović nakon održana tri spektakla u beogradskoj Areni munjevito rasprodaje koncerte koji su zakazani u regionu. Dok svakodnevno zakazuje nove nastupe, pjevačica je postala jedna od glavnih tema na Balkanu. Poslije informacije da je zakazala i petu zagrebačku Arenu završila je u tamošnjem dnevniku, na brojnim portalima i u novinama, ali i društvenim mrežama.

Uprkos tome što su gotovo sve ulaznice rasprodate mnogi negoduju njene koncerte i nazivaju je “cajkom”. Ovim povodom oglašavale su se mnoge zvijezde, a svoj sud o tome za medije je dao i najpopularniji hrvatski di-džej Mateo koji je imao priliku više puta da nastupa sa brojnim regionalnim zvijezdama.

Naime, on tvrdi da Prija treba da pjeva u Hrvatskoj jer je sama zaslužna za svoj uspjeh kojem ne može prići niko od mlađe populacije.

-Što se tiče Aleksandre Prijović, veliki respekt! Znam da je jako težak put doći do vrha jer na vrhu ne može biti svako. Smatram da je ona definitivno na vrhu, a do tog uspjeha nije došla preko noći. Sama sebi treba da zahvali i nagradi jer je izborila za to da bude danas velika zvijezda. Napunila je tri beogradske arene i rasprodala pet zagrebačkih Arena, tri sarajevske Zetre. To ne može svako. Pogodila je pravi album, pjesme se slušaju u svim klubovima i radio stanicama. Taj hajp ne postoji samo sada, nego u njenom slučaju traje godinama unazad. Njen vokal nije samo lijep preko plej beka nego i uživo.

-Želim joj sve najbolje. Iskreno, ne poznajem osobu u tim godinama koja je pet dana zaredom zakazala zagrebačku Arenu. Pred njom stoji bogata i uspješna karijera, zaslužuje sve najbolje. Mislim da mlađa generacija sluša ono što voli. Aleksandrine pjesme apsolutno nisu nacionalističke nego ljubavne i mislim da publika osjeti tu ljubav prema muzici koju ona pruža. Poštujem svačije mišljenje, ali smatram da neko ko puni pet arena da je tu svaki negativan komentar suvišan. Kako je popularna u Srbiji, tako je u Hrvatskoj, BiH i svuda – rekao je Mateo.

Dj Mateo sarađivao je brojnim svjetskim i domaćim zvijezdama, a posebno mu je draga upravo saradnja sa najvećom ex Yu zvezdom Zdravkom Čolićem.

OGLASIO SE POZNATI DJ MATEO: Uputio brutalne riječi Aleksandri Prijović, pa se dotakao nacionalizma Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima