back to top

Omiljena turska glumica na Kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: O ovom nakitu sanjaju i princeze

omiljena turska glumica na kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: o ovom nakitu sanjaju i princeze

Retro haljina kakva se rijetko sreće i luksuzni nakit sa hiljadama safira učinili su da Hande Erçel bude jedna od najbolje odjevenih žena na ovogodišnjem crvenom tepihu Kanskog  festivala.

Na 77. Kanskom festivalu juče je održana premijera dugo iščekivanog fima “Megalopolis” legendardnog Frensisa Forda Kopole, koja je okupila veliki broj slavnih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hande Erçel & Hakan Sabanci Fan Page (@handehakan_sabanci)

Među njima je bila i turska glumica Hande Erçel, koju smo gledali u serijama “Pokucaj na moja vrata”, “Crni biser” i “Dnevnik ljubavi”, a koja je ponovo pokazala da je spremna za društvo najvećih holivudskih zvijezda.

Ona je prošetala crvenim tepihom u crvenoj haljini modne kuće Balmain, modelu iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu, čiji dizajn potpisuje Olivije Rusten.

omiljena turska glumica na kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: o ovom nakitu sanjaju i princeze omiljena turska glumica na kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: o ovom nakitu sanjaju i princeze omiljena turska glumica na kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: o ovom nakitu sanjaju i princeze omiljena turska glumica na kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: o ovom nakitu sanjaju i princeze

Šarmantna Turkinja nosila je toaletu sa korsetom bez bretela, kojim je istakla dekolte, ramena i besprijekorno izvajane ruke, dok donji dio ove kreacije ima retro-šik zahvaljujući suknji u obliku predimenzionirane drapirane mašne u stilu osamdesetih.

Ništa manje pažnje Hande nije privukla odabirom nakita – nosila je ogrlicu, viseće naušnice i prsten juvelirske kuće Pomellato, set nazvan Il Grande Blu. Kratka ogrlica ukrašena je dijamantima i krupnim tanzanitima, a tu je i 1.676 sićušnih ljubičastih i plavih safira, koji su se svojom bojom istakli uz crvenu haljinu.

Kako je navela ova kuća, ogrlica ima 144,37 karata, prsten 26, a naušnice imaju 536 ljubičastih safira.

Izvor: Glossy.rs

The post Omiljena turska glumica na Kanskom festivalu zasjenila i najveće zvijezde: O ovom nakitu sanjaju i princeze appeared first on Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima