back to top

“Ona je samo još jedna u nizu”: Sonja Vuksanović  o odnosu sa Lukasom i pričama da je VARAO SA ANOM SEVIĆ

Pjevač Aca Lukas ogolio je dušu u autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja”, prije par godina, te je osim brojnih afera koje su pratile njegov život, pisao i o svađama koje je imao sa svojom najvećom ljubavi Sonjom Vuksanović, koja je jednom prilikom iznijela svoj sud o svemu što je on iznio u javnost.

Kako je Lukas između ostalog naveo, Sonja ga je napadala da je vara sa “kepecom iz Zvezda Granda”, a on ju je svojim odgovorima povrjeđivao.

Nakon svega što je isplivalo u javnost, Sonja Vuksanovićeva je tada istakla da je šokirana pojedinim detaljima koji su napisani u knjizi, a onda je progovorila i o navodima da ju je Lukas varao sa Anom Sević.

– Mene odavno ne interesuje šta Aca radi, a pogotovo ne šta izjavljuje. Meni je on fascinantan, da se uopšte bavi sa mnom. A, to u vezi sa Anom Sević ili još nekom od akterki u njegovom životu, to morate s njima da vidite. Mene to savršeno ne zanima! Ja sam odavno stavila tačku na to, a on što voli da priča o tome, to dosta govori o njemu. Potpuno je prevaziđena tema u mom životu. Ja ne znam zašto on onda u knjizi piše o nečemu o čemu neće da priča?! Odmah da vam kažem – ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Tu je hiljadu faktora bilo koji su mene doveli do toga da stavim tačku na brak i da čoveka ostavim. Ana Šević, Sević, kako god da se zove gospođa, koja god, je jedna u nizu. To je jedino što mogu da kažem – objasnila je Sonja.

Na pitanje da li ima problem sa tim da, ukoliko je istina da ju je varao sa Anom Sević, to i kaže javno, Sonja je rekla:

– Ja ne znam s kim me je varao, pošto ja s njim nisam bila odavno. Tako da, ne mogu da kažem da me je varao. To je njegov izbor s kim je on posle bio i šta je radio, koga je on vodao po kolima. Ja sam njega ostavila zbog mnogo bitnijih, krupnijih i većih stvari, nego što je bilo koja žena mogla da napravi. Mene to uopšte ne interesuje. Ja neću uopšte da učestvujem u bilo čemu što Aca Lukas izjavljuje. Morate da razumijete moju veliku želju da se konačno oslobodim priča vezano za Acu Lukasa! Mi imamo dijete, čak imamo i sjajan odnos, funkcionišemo fenomenalno. Zašto on stalno ima potrebu da priča o Sonji i tim njegovim silnim pokušajima da me bilo kako uvredi, izazove? Ja imam drugi život. Neću da učestvujem u bilo čemu što on radi. Ali, da će knjigu sigurno prodati u većem tiražu, zato što konstantno priča o nekoj Sonji, to sigurno! – dodala je ona, piše Telegraf.

ana sević na snimanju zvezda granda
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Ovako je Lukas u svojoj knjizi opisivao svađu sa Sonjom:

“Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da j**** onog kepeca iz Zvezda Granda!”. Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. “Taj kepec se bolje k*** od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!”. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio da krenem, ona mi se unijela u lice. “Da nećeš da me udariš! A – pogan jezik čak i za razjarenu ženu…” – napisano je u knjizi Ace Lukasa.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima