Ostoja Mijailović o Madaru i nadimcima koje je dobivao

U podcastu “Poslovne priče” gostovao je predsjednik Partizana Ostoja Mijailović. Govorio je o raznim temama, a dotakao se i nadimaka koje je dobio Jan Madar, bivši igrač Partizana.

Progovorio je i o nadimcima koji ga prate. Pogotovo jednom…

Do 2017. godine svi su me zvali imenom i prezimenom, a kada sam došao u Partizan počeli su da mi daju nadimke, Limar, Narko diler, Seljak iz Čačka… U početku su mi smetali. Ljudi koji su me nazivali nadimcima pogodili su metu. Ali kasnije želudac prihvati takve stvari. Ali bili su u krivu. Kad sam se 1999. vratio iz vojske, zaposlio sam se kao mehaničar. Nije limar. To svi u Čačku znaju, ja to ne krijemrekao je Ostoja Mijailović.

Na duhovitu upadicu voditelja, bravara poput Tita, Mijailović je uz osmijeh odgovorio:

– Rođena sam 25. svibnja. Ima nešto tamo.

Predsjednik crno-bijelih izjavio je da je Partizan raskinuo suradnju s Miškom Ražnatovićem zbog odlaska Jana Madara iz Partizana.

– Mogu slobodno reći da smo se zbog toga i razišli s Mishkom. Madar je nesportski izašao iz ugovora. Kako počinju problemi s Madarom i Partizanom kada on postane dio te agencije? Sad će netko objasniti da je to bila slučajnost i da se on zaklinje na vjernost, ne mora mi se zaklinjati na vjernost. Ta agencija je Partizanu uzela milijune eura, ja to nikad u životu nisam imao, to je jako loše, to rade loši ljudi. rekao je Mijailović.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima