back to top

OŠTRA ZVJEZDINA OBJAVA: Spominju naručena vještačenja, sve ih podsjeća na finale 2022.!

Košarkaši Meridianbet Crvene zvezde nadomak su pehara u ABA ligi.

Crveno-beli vode 2-0 u seriji protiv Partizana. Sutra imaju prvu meč loptu,

Klub je danas objavio priopćenje u kojem stoji da je slijed događaja prije treće utakmice isti kao u finalu 2022. godine.

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet objavio je da već godinama radi, a tako će i nastaviti, kako bi demistificirao sve anomalije u ABA ligi, od kojih se neke, poput spinovanja i pritiska na sudije, događaju godinama! Da se ništa nije promijenilo pokazuje ovogodišnja finalna serija, koja nakon vodstva našeg tima od 2:0 u finalnoj seriji, neodoljivo po potezima koje “vuče” KK Partizan do detalja podsjeća na finalnu seriju iz sezone 2021-2022! Podsjećamo, javnost je u petak, 17. svibnja 2024. godine vidjela naručeno vještačenje i umjetno dizanje pritiska uoči 3. utakmice, kada su naši vodili 2-0 i finalnu seriju, što se tada dogodilo i neodoljivo podsjeća ovoga sada. Moramo istaknuti kao klub da su neke stvari frapantno slične, a potezi kao uvod u utakmicu praktički identični!napisali su crveno-bijeli.

Zatim su to objasnili u opširnoj analizi kroz tekst na klupskim stranicama. Sjetimo se kad su u to vrijeme tražili sudačku ekspertizu, što je sad radio Partizan.

Zatim su govorili o suđenju uz jednu molbu:

KK Crvena zvezda Meridianbet 18. svibnja 2024. pred novu finalnu utakmicu doigravanja, očito sa starim problemima koji muče ligu, u kojoj su divljali suci “čistih biografija” poput Mateja Boltauzera i Sretena Radovića, a za njima pojedinci poput Milana Nedovića koji volio se isticati na štetu našeg kluba, a tko će suditi treću utakmicu finala u nedjelju (što smo kao klub isticali godinama prije iz priloženog) – zahtijeva samo jedno. Da nam ABA liga i ljudi koji je vode osiguraju normalno i pošteno suđenje. Jer iz svih najava, izjava između redaka, naručenih ekspertiza i tekstova, priprema, naslućuje se što nam se sprema u nedjelju navečer – a to nema veze sa sportom!navodi se u objavi Zvezde.

Treća utakmica finalne serije između vječitih rivala igra se sutra od 20.30 sati kada u Beogradskoj areni dočekuje Partizan.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima