back to top

Ovako Aleksandra Prijović održava vitku liniju

Otkako se pojavila na takmičenju za „Zvezde Granda“, Aleksandra Prijović je važila za jednu od najvitkijih pjevačica na estradi.

To se, naravno, promijenilo kad je ostala u drugom stanju, prije pet godina, a u trudnoći se dosta ugojila, naročito u posljednja tri mjeseca.

-Stalno sam imala gorušicu, pa sam jela tijesta, vjerujući da će mi tako biti lakše – ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Ona je poslije porođaja ostala sa čak 23 kilograma viška. Zato je otišla kod nutricioniste i dobila plan ishrane koji joj je umnogome pomogao.

-Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i tijesto – navela je tad Aleksandra.

-Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem cijeđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam željela – objašnjava žena Filipa Živojinovića.

Za nju je poseban problem bio to što nije mogla da se bavi nikakvom fizičkom aktivnošću budući da se porodila carskim rezom.

-Ipak, za samo tri, četiri mjeseca sam uspjela da skinem višak kilograma i čak budem mršavija nego pijre trudnoće – objašnjava pjevačica.

Sin Aleksandar joj je ubrzo pomogao u održavanju vitke linije, otkako je prohodao, Aleksandra više nema problema s viškom kilograma.

-Malo jedem, ne stižem, a samim tim mi se i smanjio apetit – kaže pjevačica koja je mršavija nego ikad.

-Imam malo celulita, Filip me opominje – priznala je Aleksandra.

(Express/Kurir)

Ovako Aleksandra Prijović održava vitku liniju Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima