Ovan, Djevica i Vodenjak riskirat će sve zbog ljubavi, a Mjesec u Jarcu pokreće lančanu reakciju

Od 22. rujna Mjesec je ušao u znak Jarca, a ovaj astro događaj obilježen je specifičnom energijom koja je inače svojstvena Jarcima – spremnošću na rizik.

Tijekom ovog razdoblja najbolje je pažljivo odvagnuti ishode i napraviti planove. Tri horoskopska znaka u ovom razdoblju poželjet će bitno promijeniti svoj život jer ovaj tranzit najviše pogađa njih.

Energija Jarca osigurava da dobro razmislimo o stvarima.

Ovan

Vrsta energije koju emitira Mjesec u Jarcu je ono što vam je potrebno da podignete glas. Vi ste strastvena osoba, a razina vašeg entuzijazma je neobuzdana. Iako to u teoriji zvuči jako dobro, morate obuzdati nešto od te izuzetne energije da biste obavili stvari. Tijekom Mjeseca u znaku Jarca 22. rujna 2023. možete podijeliti neke od svojih nada i snova, a ne samo ih slijediti htjeli-ne htjeli.

Potreban vam je plan i način da ostvarite svoje snove. Ovdje vam u pomoć dolazi energija Jarca. U ljubavi to znači da ste prešli granicu. Više se ne bojite reći svom partneru ili partnerici da budu ono što trebate. Imate pravila kojih se morate pridržavati, a danas ćete ih bez straha prezentirati osobi s kojom ste.

Djevica

Zbog ljubavi ste postali osoba koja se ne prepoznaje – i ne sviđa vam se ono što vidite. Energija Mjeseca u Jarcu vam omogućuje da vidite koliko ste se promijenili i da stvari više ne mogu ići tako.Obožavate osobu s kojom ste, ali joj morate dati do znanja da ste dosegli svoje točka bez povratka i moraju te poslušati sada… ili nikad.

Ne želite prekinuti sa svojim partnerom, ali ne možete mu dopustiti da misli da je stranac koji ste postali netko s kim želite živjeti. Znate što vam je činiti tijekom Mjeseca u Jarcu, što znači da morate riskirati i progovoriti. Vaš partner će vas morati prihvatiti ili otići. Ovo je rizik koji ste spremni preuzeti. Imate povjerenja da ćete uspjeti.

Vodenjak

Ako želite biti sretni u vezi za koju ste toliko dugo radili, onda je vrijeme da prepoznate i priznate svoje emocije. Osjećate se kao da se skrivate od partnera i ne govorite mu što doista osjećate. Morate biti iskreni s njima – ako želite da vas prihvate onakvima kakvi jeste.

Za vrijeme Mjeseca u znaku Jarca 22. rujna 2023. zauzet ćete se za sebe i potpuno se otvoriti.Ako želite najbolje za ovu vezu, morate riskirati i reći partneru ono što ste od njega skrivali. Ne brini; krećeš se u pravom smjeru. Mjesec u Jarcu je tranzit koji naginje uspjehu!.

Izvor: Sensa

Tamara Globa otkrila je 2 znaka da listopad 2023. donosi velike probleme i sudbonosne promjene


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima