back to top

Ovan izgleda jeza, Škorpion “ubija” karizmom, a što otkriva vaše lice?

Što otkriva vaše lice u horoskopu?

U ovom zabavnom horoskopu saznajte koje su karakteristike lica raznih znakova – kako biste ih bolje razumjeli.

OVAN

Vedar izraz lica ne mora ništa značiti, kao ni činjenica da je mlad i u zrelijim godinama.

Ako se radi o muškarcu, onda se od njegovog prodornog pogleda malo naježite, jer djeluje nekako opasno. S druge strane, čini se kao netko za koga niste baš sigurni što mu je na umu.

Žena Ovan impresionira svojim polemičnim stavom koji joj se jednostavno čita na licu.

BIK

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled može vas oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da vam govori da ste kod njega zaštićeni i stoga vas ne smije zavarati ležerna boemskost koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda.

Jer kada Bik govori, boja njegovog glasa govori više od njegovih očiju, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškano i sigurno kao malo dijete.

BLIZANCI

Čak i kad djeluju mladoliko, Blizanci su vrlo proračunati i racionalni. Ako pokušava glumiti zlu vješticu iz priča i filmova, iza takve slike krije se osjećajna djevojčica koja ne želi odrasti.

Puno priča, a najmanje o sebi. Ako se ponaša kao fatalna žena, to je namjerna maska ​​kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne na veće emocionalne izazove.

RAK

Njegov dječački izgled, čak i kad stvarno ima dječje lice, ili mu se kosa već prorijedila, ne bi vas trebao zavarati. Ugodan i sramežljiv Rak osvaja upravo svojom tajanstvenošću i zaštitničkim stavom koji će vas razoružati na prvi pogled.

Jer on plijeni, iako je možda mamin sin, a Račica je tako dobra, lijepa, nježna i puna razumijevanja, obraza kao pun mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a onda će lako biti s tobom.

LAV

Izraz njenog lica odaje rođenu zvijezdu, jer je atraktivna, vesela i teško da će ostati nezamijećena, a ako ne bude primijećena – nastavit će glumiti. Sva je dotjerana i ne izlazi iz kuće bez šminke i frizure, a zašto i bi?

Vragolasti pogled njezinih okruglih očiju razoruža na prvi pogled, a gospodin Leo doista ima nešto plemenito u svom izrazu lica kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

DJEVICA

Njezinim elegantnim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao iz bajke, zna se transformirati iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, a kada ima lijepu frizuru, misli da si je uljepšala život.

Muškarcu Djevici nije bitno što drugi misle o njegovom izgledu, ali njegov izraz lica odaje pristojnog i vedrog dečka, iako prodoran pogled i muževni izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu narav.

VAGA

Izraz njezina lica otkriva ponajviše ono što Vaga želi pokazati drugima, odnosno kakav je imidž u javnosti, bilo da je cool plavuša kao iz starih holivudskih filmova ili zavodljiva brineta.

Puno vodi računa o svom izgledu zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu pridonosi i mladolikost Žene, te često naglašene muževne crte muškarca Vaga.

ŠKORPION

Njezinim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne odaje osjećaje pa Škorpion često izgleda vrlo zavodljivo i bez šminke, bilo da je markantna brineta ili plavuša.

Muževni izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž, već on to uistinu i jest, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ako je svijetle kose, djeluje nekako elegantnije, jer njegov izraz lica odaje jaku karizmu.

STRIJELAC

Iako je uglavnom nasmijan, muževni izraz lica odaje umiljatu narav, što ga čini popularnim u društvu. Ima nešto otmjeno u njegovim crtama, unatoč činjenici da često rano počinje gubiti kosu.

Iako ne djeluje toliko krhko ili nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica koji obično skriva njezina sanjarenja o putovanjima ili bilo kojem lijepom načinu na koji može pobjeći od stvarnosti.

JARAC

Njezin pogled ne otkriva mnogo, više je radoznao, iako zna biti i malo nestašan. Godine joj donose više od veze, pa dugo zadržava mladolik izgled, pogotovo zbog lijepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica.

Iako muškarac Jarac djeluje hladno, zbog svog prodornog pogleda s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje gubiti kosu.

VODENJAK

Izraz lica odaje dojam tajanstvene osobe s kojom nije poželjno igrati se, koliko god bila društvena, ali ipak voli da ga svi primijete.

Nešto intrigantno i pronicljivo u njegovom pogledu čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim čak i kad nije lijep po klasičnim mjerilima. Djeluje malo rastreseno i ništa mu ne može promaknuti jer sve primjećuje, ali šuti.

RIBA

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, puno skriva, ali i govori, iako je nedokučiv, bez obzira na to je li im kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe kao da ne mare za svoj izgled.

Kad pogledate njihove lijepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, posebno pripadnica znaka, jasno vam je koliko je ženstvena, senzualna i graciozna i izgledom i ponašanjem.

Izvor: Atma

3 znaka Zodijaka koja osvajaju svojim izgledom i energijom i kojima muškarci ne mogu odoljeti


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima