back to top

Ovih 5 znakova će u svibnju 2024. uživati ​​kao nikada do sada – napunit će džepove i upoznati ljubav svog života

ovih 5 znakova će u svibnju 2024. uživati ​​kao nikada do sada – napunit će džepove i upoznati ljubav svog života

Utjecaj retrogradnog Merkura konačno će oslabiti dolaskom mjeseca svibnja, a to će posebno povoljno djelovati na pojedine znakove Zodijaka.

Astrološki stručnjaci predviđaju tko će imati najviše sreće tijekom svibnja 2024. godine, a gotovo svi se slažu da će 5 znakova zodijaka doživjeti najveću naklonost svemira i sve će ići po planu.

Evo tko će biti najsretniji tijekom svibnja 2024.:

Rak

Ovo je mjesec u kojem će Rakovi uživati ​​u dobroj energiji ljubavi koja će ih okruživati. Ovo će biti posebno povoljan mjesec za slobodne pripadnike ovog znaka, jer postoji velika vjerojatnost da će sresti nekog posebnog na sasvim neočekivanom mjestu.

Zaljubljeni Rakovi konačno bi svoju vezu mogli podići na višu razinu. Sve u svemu, pred vama je mjesec koji obećava sreću u ljubavi.

Djevica

Mučile su vas odluke koje ste donijeli ranije i niste sigurni idete li uopće u dobrom smjeru, ali tijekom svibnja ćete otkriti da itekako jeste. U proteklom mjesecu naučili ste mnogo toga što će vam koristiti u svibnju.

Budite pažljivi, samosvjesni i predani vlastitom poslu, jer tek od ovog mjeseca očekuje vas prava sreća i konačno ćete je otkriti. Istaknuti su poslovni problemi, a sada dolazi razdoblje mira i uživanja u plodovima vlastitog rada.

Škorpion

Uživat ćete u prirodi, a posebno će vas umiriti miris cvijeća i boravak uz vodu. Povezat ćete se s unutarnjim emocijama i prevladati neke ranije strahove.

Ovo je mjesec kada ćete biti iznimno ponosni na sebe, ali i osjetiti kako zapravo izgleda unutarnji mir.

Jarac

Planovi i želje iz prošlosti sada se ostvaruju! Svibanj je mjesec u kojem obično uživate, a toplo vrijeme ispunjava vas iznimno proaktivnom energijom.

Vi ste ciljno orijentirana osoba i sada će se konačno vidjeti plodovi vašeg rada. Uživat ćete u dobroj energiji gdje god se pojavite, a posebno će procvjetati vaš poslovni i prijateljski život.

Riba

Mučili ste se sa samoprihvaćanjem i tijekom svibnja ovu ćete borbu ostaviti u prošlosti. Naučili ste sebe staviti na prvo mjesto, ali i slušati i razumjeti druge.

Uživat ćete u vlastitom društvu jednako kao i u zajednici koja vas bodri i koja je tu za vas. Povezanost je važan motiv koji će vas pokretati tijekom cijelog svibnja.

Izvor: Stil

Konjunkcija Jupitera i Urana u Biku donosi Biku, Lavu i Škorpionu nevjerojatnu priliku za bolji život


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima