Ovo je Sarajlija koji je prijetio Aleksandri Mladenović

Aleksandra Mladenović posljednjih nekoliko dana proživljava pravu dramu zbog bivšeg dečka, izvjesnog Stefana Č. koji je navodno prijetio samoubistvom jer ga je ostavila.

Mladić i pjevačica su bili dva mjeseca u vezi, a on do sada nije bio poznat javnosti. Njega su mediji prvi put nedavno uslikali s pjevačicom u tržnom centru tokom šoping.

Inače, on je dobar drug s jednim influenserom, porijeklom je Bosanac, ali je navodno studirao u Beogradu.

Kako je Stefan naveo na svojim profilima, studirao je pravo u Beogradu, ali za to ne postoji potvrda, piše Informer.

Aleksandru je, prema njenim riječima, upoznao preko društvene mreže Instagram, a druži se sa popularnim influenserom iz Crne Gore, Jovanom Radulovićem Jodžirom.

Ovo je Sarajlija koji je prijetio Aleksandri Mladenović

Stefan ne živi u Beogradu već u Sarajevu, ali je posljednjih mjeseci u Srbiji gdje je započeo vezu sa Aleksandrom. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz Dubaija, skupcjenim automobilima, plovilima i motorima.

Mladić je sinoć napravio skandal ispred stana pjevačice nakon čega se najprije sam prijavio u policijsku stanicu, gdje mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska Aleksandri. A nakon toga je ponovo došao ispred njene zgrade gde je pokušavao da uđe u njen stan i zahtijevao komunikaciju s njom, poslije čega je i priveden i zadržan u policijskoj stanici.

Kako je Aleksandra sama otkrila upoznali su se putem društvenih mreža:

-Taj čovjek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Prijetio mi je i samoubistvom, da će popiti lijekove, pa da će da se objesi. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promijenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namjerom da bi mi ukaljao ime – rekla je pjevačica za Informer.

Ovo je Sarajlija koji je prijetio Aleksandri Mladenović Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima