back to top

OVOGA PUTA NISU SAMO MIŠIĆI! Mensur selfijem usijao društvene mreže, a evo i zbog čega

Društvene mreže su postale nezaobilazan dio života mnogih, uključujući i poznate ličnosti.

Danas je Mensur Ajdarpašić, popularna medijska ličnost, odlučio da otvori svoju ličnu kutiju emocija i podijeli nešto više od svoje uobičajene fasade. Selfi koji je objavio na Instagramu nije običan selfi – on je pokazao nježniju i dublju stranu Mensura koju je dosad skrivao.

Na fotografiji, Mensur je nasmijanog lica i na njegovom licu naziru tragovi sreće i razmišljanja. Njegove karakteristične naočare, koje inače nosi kao svoj zaštitni znak, nije zaobišao ni na ovoj fotografiji.

Ovaj selfi je izazvao lavinu pozitivnih reakcija među njegovim pratiocima. Komentari ispod objave preplavljeni su porukama podrške, ljubavi i divljenja prema ovom neočekivanom. Mensur je očigledno dotakao emocije svoje publike, pokazujući da je ispod njegove snažne spoljašnjosti i samouvjerenosti još mnogo dubljih slojeva.

Ova objava takođe je otvorila dijalog o važnosti pokazivanja ranjivosti i autentičnosti na društvenim medijima. Dok je Mensur Ajdarpašić poznat po svojoj oštroj retorici i snažnom stavu, ovaj selfi ga je prikazao kao osobu koja takođe ima svoje trenutke introspekcije i dubokih razmišljanja.

Iako je to samo jedna objava na Instagramu, Mensur Ajdarpašić je uspio da podijeli sa svojom publikom iskreni trenutak emocije.

On je dokazao da iza svake javne ličnosti postoji kompleksnost ličnosti koja zaslužuje da bude razmatrana i poštovana. U svijetu gdje slike govore više od riječi, Mensur je pokazao da svaka slika ima svoju priču – priču koja može da inspiriše, poveže i podstakne dublje razmišljanje.

(express/pink)

OVOGA PUTA NISU SAMO MIŠIĆI! Mensur selfijem usijao društvene mreže, a evo i zbog čega Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima