back to top

Pavel Globa otkrio da će Rakovi i Ribe do kraja 2023. doživjeti čudo, a zvijezde će raditi za njih

pavel globa otkrio da će rakovi i ribe do kraja 2023. doživjeti čudo, a zvijezde će raditi za njih

Prije nego ispratimo 2023. godinu, dva znaka Zodijaka bit će privilegirana u odnosu na ostale, budući da će ih sreća pratiti na svakom koraku.

Najpoznatiji ruski astrolog Pavel Globa otkriva dva horoskopska znaka koji će imati najpovoljnije razdoblje u 2023. godini u drugoj polovici listopada, te u studenom i prosincu.

Evo o kojim je znakovima riječ i što im zvijezde donose.

Rak

Od listopada ih čeka razdoblje promjena. Moguće je da će se suočiti s problemima, pogotovo na poslu, ali to ne trebaju shvatiti kao kaznu, već kao priliku!

Globa ističe da će Rakovi snalažljivošću i upornošću svladati te izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Svaki trud bit će nagrađen.

Do kraja listopada mogu dobiti napredovanje ili povećanje plaće. U svakom slučaju stanje na bankovnom računu Raka će se popraviti.

Riba

Ribe, s druge strane, imaju sreće kada je ljubav u pitanju! Ukoliko ste slobodni, u narednom periodu očekuje vas sudbonosan susret koji će vam pokrenuti leptiriće u trbuhu i vratiti osmijeh na lice.

Ovo poznanstvo najvjerojatnije će prerasti u strastvenu romansu koja će vam donijeti veliku sreću. Ribe koje već imaju obitelj ili partnera poboljšat će svoj odnos i imati više povjerenja i razumijevanja s partnerom.

Izvor: Bljesak žene

Što čeka vaš znak od 43. do 63. godine – neki tek počinju živjeti, a druge čeka samoća


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima