back to top

Pavel Globa tvrdi da će od svibnja 2024. Rakovi, Blizanci i Ribe biti blagostanje i ostvarenje svih njihovih snova

pavel globa tvrdi da će od svibnja 2024. rakovi, blizanci i ribe biti blagostanje i ostvarenje svih njihovih snova

Poznati astrolog Pavel Globa, citiran i cijenjen diljem europskog kontinenta, nedavno je otkrio da tri znaka zodijaka očekuje povoljno razdoblje koje počinje 1. svibnja i završava krajem 2024. godine. Jednostavno, sreća je na njihovoj strani.

Evo o kojim je znakovima riječ i što im zvijezde donose!

Rak

Od 1. svibnja nadalje Rakove očekuje razdoblje promjena. Moguće je da ćete se suočiti s problemima, pogotovo na poslu, ali nemojte na to gledati kao na kaznu, već kao na priliku! Globa ističe da će Rakovi snalažljivošću i ustrajnošću prebroditi te izazove i pretvoriti ih u svoj veliki uspjeh. Sav vaš naporan rad bit će nagrađen.

Do kraja godine možete očekivati ​​unapređenje ili povećanje plaće na radnom mjestu. Na ovaj ili onaj način, stanje na Rakovom bankovnom računu će se znatno popraviti.

Blizanci

Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvijezde će vam pomoći da dosegnete nove profesionalne visine. Možete računati na neočekivane novčane dobitke.

Sfera osobnog života zasjat će novim bojama. Dom će od vas stalno zahtijevati rješavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše obitelji doista ovisi o njima.

Riba

Ribe, s druge strane, imaju sreće na ljubavnom polju! Ako ste slobodni u nadolazećim tjednima očekuje vas sudbonosan susret koji će vam poslati leptiriće u trbuh i vratiti osmijeh na lice. Ovo poznanstvo najvjerojatnije će prerasti u strastvenu romansu koja će vam donijeti iskreno zadovoljstvo.

Ribe koje već imaju obitelj ili partnera poboljšat će svoj odnos i podići ga na višu razinu s puno više topline, povjerenja i razumijevanja.

Izvor: Progorod43, Ženski

Ljubavni uragan koji nosi Venera u Biku pogodit će sve Zodijake i okrenuti njihov romantični život naglavačke


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima