back to top

PJEVAČICA PRIZNALA DA JE PROSTITUTKA: Sve traje od 5 do 20 minuta, 1.000€ za noć

Transrodna pjevačica Elektra Elit je šokirala javnost priznanjem da se legalno bavi prostitucijom u Švicarskoj, a nakon što je otkrila koliko košta sat njenih usluga dotakla se i čuvene “elitne prostitucije”.

Prije par sedmica cijela Srbija je brujala zbog njenog hapšenja, a razlog se još uvijek ne zna. Transrodna pjevačica koja se u Švicarskoj bavi i prostitucijom, pričala je prije izvjesnog vremena u jutarnjem programu “Prve” o najstarijem zanatu. Elektra je istakla da se zalaže za legalizaciju prostitucije u Srbiji, jer smatra da bi zemlja od poreza imala veliku korist. Ona je navela i kolika je njena tarifa.

– U Švicarskoj se prostitucijom bave većinom djevojke romske nacionalnosti. Kod njih je otprilike 100 eura po sek*u. To je nekih 15, 20 minuta. Kod mene je sat od 400 do 1000 franaka. Ako je on završio za pet minuta, to je to. Bitno da je bio ‘hepi end’, rekla je bez ustručavanja Elektra.

– Elitna prostitucija ne postoji nigdje u svijetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da bi nešto zvučalo ljepše. Ono što postoji jesu elitni klijenti. Ako je neka djevojka bila u kombinaciji s nekim malo poznatijim, ona to nazove elitna, to nema veze s vezom.

Sve su prostitutke jednake, sad da li jedna radi za 200 dinara, a druga za 5.000 eura, obje su prostitutke, razlika ne postoji, sve su iste – rekla je Elektra i dodala da postoje i one prikrivene prostitutke koje ne žele da se sazna čime se bave iz raznih razloga.

– Prema nekim analizama na Balkanu postoji oko 35.000 prostitutki, pa zamislite taj broj, to su dvije pune arene, kao jedan grad, a niko nije registriran i zamislite koliko para država gubi. Paušalni porez će morati da se plaća, kao što ja u Švicarskoj što plaćam, rekla je u emisiji “Grand magazin” i otkrila kako je bavljenje najstarijim zanatom uticalo na njenu karijeru pjevačice.

– Ja u Srbiji ne radim prostituciju i neću je raditi dok se ne legalizuje. Ali imam klijente koji dolaze u Švicarsku baš zbog te pjevačice Elektre Elit i pitaju kada su slobodni termini. Iskreno moram da kažem, ja sam do avgusta sljedeće godine već bukirana – poručila je.

Kurir

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima