back to top

Pomiješao zastave Brazila i Palestine: Kim Kardashian “svjesno” izazvala prozivke na TikToku


Na internetu se pojavio novi “biser” reality zvijezde. Nakon pauze od društvenih mreža, Kim Kardashian pridružila se live prijenosu s desetogodišnjom North, kako bi se družila s obožavateljima i odgovarala na njihova pitanja.

Kako je sukob na Bliskom istoku trenutno u fokusu svjetske javnosti, deseci gledatelja počeli su u komentarima slati palestinsku zastavu kao znak solidarnosti s civilima zarobljenima u Gazi. Na videu koji kruži društvenim mrežama, North je to primijetio i upitao: “Koja je to zastava?” Na to je Kim samouvjereno odgovorio: “To je Brazil. Odatle je Neymar, jer trenutno pričamo o nogometnim stvarima.”

Ubrzo nakon toga, Kim je rekla Northu da se odjavljuje s TikToka kako bi nastavila pitanja i odgovore na “X”. Gledatelji uživo suostali su bili zapanjeniočitom greškom, a video se ubrzo proširio internetom. “Zar Kim stvarno ne zna razliku između brazilske i palestinske zastave?” pitali su se neki u čudu, u komentarima ispod videa, a ubrzo su joj se počeli rugati. “Nadam se da se North ne školuje kod kuće!” neko je napisao.

No, bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu, sugerirajući da jestnamjerno lagaozaštititi Sjever od potencijalnog saznanja o strahotama rata. “Ona štiti svoje dijete. North je dijete bez obzira koliko poznata bila”, komentirao je jedan korisnik.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima