back to top

Pomrčina u Ovnu 8. travnja zadat će teške financijske udarce Ovnu, Djevici, Vodenjaku i Ribama

pomrčina u ovnu 8. travnja zadat će teške financijske udarce ovnu, djevici, vodenjaku i ribama

Pomrčina u Ovnu stiže nam 8. travnja 2024. godine. U vrijeme ovog astro događaja, osim Sunca i Mjeseca, među glavnim akterima bit će i vladarica financija Venera.

Mnogim znakovima horoskopa Venera može donijeti “dozvolu” za kvalitetniji život jer u takvim uvjetima počinje energičan rast sfere prihoda.

Primjerice, da biste dobili bolje plaćeni posao, važno je proširiti svoje osobne potrebe, a horoskopski znakovi koji će doživjeti najveće financijske promjene su:

Ovan

Pomrčina se događa u vašem znaku, što znači da akumulira doslovno svako područje vašeg života i daje priliku za ozbiljan financijski pomak.

Sve do 20. travnja retrogradni Merkur činit će vas neodlučnima oko kupnje, ali i oko toga koliko ste spremni preuzeti nove financijske obveze.

U vrijeme pomrčine, 8. travnja, vaš vladar će biti u sektoru tajni i samoće. Za velike odluke potrebno je vrijeme.

Djevica

Pomrčina Ovna odvija se u vašem sektoru obiteljskog kapitala, no zbog retrogradnog Merkura proces dobivanja kredita, nasljeđivanja ili prodaje nekretnine znatno će se usporiti.

Najvjerojatnije se situacija može povezati s utjecajem ženske osobe na stvar. Možda je samo vaš agent za nekretnine ili odvjetnik krivo ispunio papire ili uopće nije kontaktirao potencijalnog kupca. Provjerite sve dokumente kod javnog bilježnika.

Lilit je u vašem znaku do kraja lipnja, što simbolizira probleme oko obrade transakcija i potpisivanja ugovora. Očekujte i promjene u primanjima partnera, najvjerojatnije će potpuno promijeniti zanimanje.

Vodenjak

Unatoč činjenici da se pomrčina odvija u sektoru komunikacija i dokumenata, mnogi Vodenjaci bi mogli zapeti u procesu dobivanja velike svote novca.

Budući da konstelacija planeta u Biku utječe na sektor nekretnina, postoji mogućnost da ćete biti pod stresom zbog kašnjenja plaće ili neisplate nekih zasluga.

Budite strpljivi, do 25. travnja ova će pitanja dobiti jasno rješenje.

Riba

Pomrčina je u vašem sektoru plaća, ali zbog retrogradnog Merkura bit će niz pregovora oko plaće i novca za koji ste spremni raditi posao.

Odlično vrijeme za razgovor s nadređenima o osobnom unapređenju koje će vam najvjerojatnije biti odobreno od 21. do 24. travnja.

Budite strpljivi, jer su sve financijske poteškoće privremene.

Izvor: Najženstveniji

Najtočniji slovenski horoskop za travanj 2024. upozorava da 2 znaka čekaju veliki porazi, a jedan iznenadni dobitak


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima