back to top

Ponavlja istu grešku: Tanjini saradnici strahuju da će njena karijera doživjeti sunovrat

Pjevačica Tanja Savić već neko vrijeme uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem.

Tanja ne krije koliko je srećna i zaljubljena, a njeni saradnici strahuju da bi njena karijera mogla po drugi put da doživi sunovrat, kao što je uradila dok je bila sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Kako se navodi, oni su je upozorili da se pod hitno promijeni jer su svi primijetili da pravi istu grešku kao s Dušanom, koji je u jednom trenutku sve preuzeo u svoje ruke, ali je ona nestala sa scene.

-Tanja je totalno odlijepila. Zaljubljena je do ušiju i svi smo u strahu da će ponoviti istu grešku. Neće da zakazuje nove nastupe, ide samo na one koji su već na spisku i koje treba da odradi. To mora jer su odavno zakazani. Neće da snima nove pjesme, a solistički koncert u Beogradu koji je imala u planu joj tek nije ni na pameti. Tu temu više i ne pominje – kaže izvor za Blic i dodaje:

-Muki je konstantno tu gdje je i ona, s njom je i u Smederevu, a na nastupima, kao što ste već mogli da vidite, obavezno kao plus jedan ide on. Ona plaća sve za njega i samim tim sebi smanjuje zaradu. Gostovanja u emisijama i ostale obaveze koje njen posao nosi takođe odbija. Toliko novih i dobrih pjesama joj je ponuđeno, ali ona ih ne želi, samo nam govori da je luda i da je pustimo. Tanja je stvarno dobar čovjek i odlična pjevačica, publika je obožava, ali ako još jednom zbog privatnog života zapostavi karijeru, neće joj se nikako isplatiti.

-Ono što nas brine je to što ne kapiramo kad njen pilot ide da radi, jer se otkako je priznala da je s njim ne odvaja od Tanje. Nadamo se da je ova ljubav neće boljeti kao prethodna. Stalno priča kako će poslije vjenčanja zauvijek da ode s njim u Ameriku, što će značiti i kraj njene karijere – rekao je sagovornik blizak pjevačici.

Ponavlja istu grešku: Tanjini saradnici strahuju da će njena karijera doživjeti sunovrat Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima