back to top

POSLIJE DUŽE PAUZE OLJA BAJRAMI U JAVNOSTI: Obožavam Teu Tairović

Poslije dužeg vremena pop-folk pjevačica i učesnica „Zadruge 2“ Olja Bajrami pojavila se pred predstavnicima medija u Beogradu. Ona sama priznaje da je ta pauza trajala pet godina dijelom zbog korone, ali prije svega zato što je bila posvećena pripremama za objavljivanje albuma.

-Nisam se, naravno, u potpunosti bila povukla sa scene, nastupala sam, ali prevashodno sam bila posvećena izboru pjesama za album, snimanjma i sada mogu reći da je album gotov, da pripremamo spotove, prvi ćemo da snimamo za par dana. Očekujte baš nešto dobro od mene, da ne kažem spektakularno. Baš sam veliki optimista.

POSLIJE DUŽE PAUZE OLJA BAJRAMI U JAVNOSTI: Obožavam Teu Tairović

Brojne tvoje kolegice pripremaju koncerte u beogradskoj Štark areni. Da li planiraš da ideš na koncerte neke od njih?

-Kod Aleksandre Prijović bih voljela da odem. A čula sam da, pored ovih ostalih koje su najavile nastupe do Nove godine, Tea Tairović planira da 2024. održi koncert u Štark areni. Podstaknuta je sigurno svojim uspješnim koncertom na Tašmajdanu i želi koncert u Areni. Ja sam već spremna da odem na taj koncert, njena sam velika podrška, volim je i obožavam. Ona mi je radila i pjesme za album.

Da li ti je naplatila te pjesme?

-To neka ostane velika tajna.

Učestvovala si u rijalitiju, kakva su ti iskustva i kako danas razmišljaš o tom svom učešću u „Zadruzi“?

-Mnoga toga sam naučila, bilo je to ziasta jedno novo iskustvo, i mogu reći da sam opravdala i svoja i očekivanja moje okoline, nisam ih razočarala, ni roditelje, ni prijatelje. Prošlo je već nekoliko godina ali ljudi me i dalje zaustavljaju na ulici, hvale moje učešće, žele da se slikaju, tako da i ja moram biti zadovoljna kako je sve to izgledalo. Za sada ne razmišljam o nekom novom ulasku u rijaliti. Prednost dajem muzici, mom albumu i nastupima.

Slavica Danilović

POSLIJE DUŽE PAUZE OLJA BAJRAMI U JAVNOSTI: Obožavam Teu Tairović Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima