back to top

Potresno obraćanje Dragane Mirković KIDA DUŠU: Proživljava PAKAO u četiri zida!

Pjevačica Dragana Mirković nedavno je podijelila radost zbog uspjeha njene duetske pjesme sa Ivanom Zakom. Pesma je za kratko vrijeme postigla nevjerovatnih dva miliona pregleda na YouTube-u, a Dragana je javno čestitala Ivanu rođendan. Ova lijepa vest je izazvala veliko oduševljenje kod njihovih fanova, a njihova saradnja očigledno donosi sjajne rezultate.

Dragana Mirković je istakla da je njihova zajednička pjesma doživjela veliki uspeh, što je za kratko vrijeme rezultiralo sa dva miliona pregleda na YouTube platformi. Ova vest je obradovala kako pjevačicu, tako i njenog kolegu Ivana Zaku, te su zajedno proslavili ovaj veliki uspeh.

– Kad srce stane… – napisala je Dragana uz fotografiju, a mnogi smatraju da je time poslala emotivnu poruku, bivšem suprugu, Toniju Bijeliću, ali Dragana u javnosti ne priznaje da je tužna , jer stihovi njene pjesme glase:

“Na tebe pomislim, kad čujem ljubav
ti moja sreća si i moja tuga
i, svako – volim te, šapni glasnije
kad srce stane, kasno je”

potresno obraćanje dragane mirković kida dušu: proživljava pakao u četiri zida!
Potresno obraćanje Dragane Mirković KIDA DUŠU: Proživljava PAKAO u četiri zida!

– Presretna sam, prije svega moram da kažem… Dobila sam najveću nagradu koju jedan umjetnik može da dobije, i to organizacije koja je jedina zadužena za tako nešto i jedino zvanična kada su ovakve nagrade u pitanju. Ovo je nešto što nisam još očekivala… Evo, biću skromna, zaista nisam očekivala! Kažu da sam najmlađi dobitnik nagrade za nacionalnog estradnog umjetnika Srbije za 2023. godinu! Šta reći – istakla je pjevačica nedavno na samom početku razgovara za Republiku, te se osvrnula na atmosferu koja ju pratila posljednjih nekoliko sedmica, nakon što je saopštila javnosti da se razvodi:

– Kod mene je uvijek fantastična atmosfera, ja sam uvijek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvijek nasmijana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno sretna i počastvovana jednom divnom karijerom.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima