back to top

POVRATAK NA ESTRADU: Romana Panić se vraća na scenu nakon pljačke bankomata u Australiji

Romana Panić se pojavila na muzičkoj sceni prije 20 godina, ali se u jeku popularnosti povukla iz javnosti.

U emisiji “Premijera” otkrila je da imala osjećaj kao da nikada nije ni otišla s estrade, te najavila svoj povratak.

– 2018. godine sam napravila pauzu, otišla sam u Italiju i tamo živjela. Željela sam se ostvariti u drugim ulogama, ali danas nećemo govoriti o prošlosti. Sve me to odvelo na neke nove strane i donijelo nove ideje. Imam osjećaj da nisam nestala jer su mediji stalno pisali o meni – rekla je Romana, najavljujući svoj povratak.

– Svi mi govore da me dugo nije bilo, ali ja se vraćam. Ove sezone imat ćemo dva oblika nastupa. Jedan će biti akustičan, a drugi s bendom.

Panićeva je otkrila kako održava mladoliki izgled u petoj deceniji i što je najviše uticalo na njenu formu.

– Zdrav način života mi je omogućio da izgledam slično kao prije 20 godina. Imam mnogo energije iako sam u kasnim četrdesetim. Mislim da je to kombinacija svega, iskustva i životnog i pjevačkog… Mnogi čak kažu da nikad nisam izgledala bolje. Sve dođe sazrijevanjem…

Podsjetimo da je Romana Panić prije nekoliko godina u Australiji hapšena zbog pljačkanja bankomata, te je odslužila tri mjeseca zatvora, ali je puštena na slobodu nakon dobre disciplini i ponašanja.

Prema domaćim medijima, pjevačica se najvjerovatnije našla u problemima zbog velikih dugova te još uvijek nije uspjela vratiti novac koji je pozajmila za kupovinu stana na Voždovcu.

Izvor: ( pressmediabih.com / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima