back to top

POZADINA STRAŠNOG ZLOČINA: FILIP (21) UBIJEN KADA SE VRATIO PO TELEFON KOJI MU JE ISPAO

pozadina strašnog zločina: filip (21) ubijen kada se vratio po telefon koji mu je ispao

Video snimke sa nadzornih kamera je preuzela policija i kako je za Blic potvrđeno “operativni rad je u toku”.

Subotičani koji poznaju mlađeg brata ubijenog mladića (18) koji je kobne večeri bio sa Filipom, kažu da su njih dvojica sa jedne žurke otišli do benzinske pumpe na Segedinskom putu da kupe nešto, navodno energetsko piće.

Kobni povratak na pumpu

Prema njihovim riječima “dok su bili na pumpi grupa muškaraca dobacivala je Filipovom bratu na uvredljiv način zbog čega je Filip stao u odbranu brata”.

-Osim verbalnog, došlo je i do fizičkog sukoba. Braća su otišla sa pumpe i Filip je primjetio da je izgubio mobilni telefon zbog čega je rekao da treba da se vrate. Brat mu govori da bi bilo bolje da se ne vraćaju, ali ipak odlaze do pumpe. Kada su ponovo krenuli sa benzinske pumpe i grupa mladića sa kojom su se prethodno sukobili sjeda u automobil i navodno stavljaju i fantomke i kreću za njima. Na prvom semaforu ih sustižu i ispaljuju kišu metaka na automobil kojim je upravljao Filip. Mlađi brat se saginje, ali Filip, nažalost, nije uspio da se zaštiti od smrtonosnog metka – nezvanična je verzija kobnog događaja u Subotici.

Omiljen, dobar momak i sportista

Podsjetimo, Filip Z. je bio dugo godina uspješni vaterpolista, golman u vaterpolu klubu u Subotici i kratko je bio član sportskog kluba i u drugom gradu. Bio je najstariji od troje djece u porodici. Omiljen u društvu i svi koji su ga poznavali imaju samo riječi hvale za njega.

-Svi smo u šoku i nevjerici. Zbog čega i zašto? Iz obijesti pucati i ubiti i uništiti toliko života. Zaista se nadamo da će ubica što prije biti uhapšen i da će dobiti zasluženu kaznu – kaže Subotičanin koji je ranije trenirao sa ubijenim mladićem.

Na nadležne i policiju je apelovao i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

-Očekujem da će daljom istragom biti utvrđeni svi detalji koji su doveli do gubitka jednog mladog života i da će biti adekvatno kažnjeni svi oni koji su učestvovali u tom nemilom događaju – poručio je on.

The post POZADINA STRAŠNOG ZLOČINA: FILIP (21) UBIJEN KADA SE VRATIO PO TELEFON KOJI MU JE ISPAO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima