back to top

Poziv za sve nezaposlene osobe – edukacija za vođenje poslovnih knjiga

Federalni zavod za zapošljavanje (FZZZ) je objavio Javni poziv za učešće u programu “Obuka za tržište rada 2024” koji je otvoren od 13.2.2024. godine, a predviđena sredstva za ovaj program su ograničena. Link Javnog poziva:  fzzz.ba/ckFinderFiles/files/Programi/2024/Program Obuka za tržište rada 2024.pdf?csrt=11027200490037639640.

FINconsult Vam daje mogućnost da se prijavite na Edukaciju za vođenje poslovnih knjiga u Tuzli i Sarajevu.

Vaučere je potrebno da dostavite lično ili putem pošte na adresu FINconsult Tuzla, Ulica Armije RBiH br. 15, Tuzla.

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga pruža priliku da steknete praktična znanja i vještine iz oblasti knjigovodstva, računovodstva i finansija, što daje velike šanse za uspjeh na tržištu rada i zaposlenja, kao i za vlastitu poslovnu orijentaciju i otvaranje vlastitih računovodstvenih servisa.

Cilj edukacije je osposobiti učesnike za samostalno vođenje poslovnih knjiga privrednih društava i obrtnika. Uz podršku stručnog i profesionalnog predavačkog osoblja, učesnici će steći praktična znanje i vještine rada u: finansijskom, materijalnom i robnom knjigovodstvu, blagajničkom poslovanju, PDV evidencije, obračunu plaća, sastavljanju finansijskih izvještaja i izradi poreznih prijava.

Edukacija za vođenje poslovnih knjiga se sastoji iz 11 modula, sa ukupno 50 časova, u trajanju od 10 sedmica.

Do sada je edukaciju uspješno završilo više od 2.500 osoba, od kojih je preko 90% pronašlo svoje stalno zaposlenje ili otvorilo vlastite računovodstvene servise.

Za više informacija o prijavi na Edukaciju za vođenje poslovnih knjiga, pozovite nas na broj: 035/277-275;  033/204-769.

(Izvor: FINconsult.ba)

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima