back to top

Poziv za učešće u obuci

Centar za omladinski rad (Srbija) u partnerstvu sa Centrom za edukaciju mladih (Bosna i Hercegovina), Udruženjem mladih – UM Sremska Mitrovica (Srbija) i Fondacijom Tuzlanske Zajednice (Bosna i Hercegovina) raspisao je poziv za učešće u obuci, a u okviru Projekta „Sve na jednom mjestu za podršku omladinskom poduzetništvu i prekograničnoj saradnji“.

Obuka je idealna za mlade ljude (nezaposlene, one koji nisu u edukaciji, ranjive grupe), jer bi im mogla pomoći da steknu vještine kako bi se istakli na tržištu rada.

Troškovi putovanja na obuku će biti pokriveni, obezbijeđeni radni materijali, a na kraju obuke, mlade osobe će dobiti certifikate.

Potrebno je da zainteresovane mlade osobe popune upitnik prijave na obuku do 31.10.2023. godine. Link za prijavu nalazi se u nastavku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTfIJCkrqRx4FG7zAfT0QWXn7_a1y4kSF0ddfz0pWkD5ZU8A/viewform

Poziv, info i raspored obuke možete pogledati u dokumentima na linkovima ispod:

POZIV
INFO
RASPORED

Mlade osobe su svakako u mogućnosti da putem maila ili telefona dobiju više informacija. Broj telefona je: 035 362 831, a kontakt osoba Jasmina Paočić, Fondacije tuzlanske zajednice.

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima