back to top

Poznati indijski astrolog otkriva u kojoj godini pronalazite svog životnog partnera i upoznajete svoju srodnu dušu

poznati indijski astrolog otkriva u kojoj godini pronalazite svog životnog partnera i upoznajete svoju srodnu dušu

Vedska astrologija daje nam jasne naznake kada bi naš horoskopski znak mogao upoznati svoju srodnu dušu.

Poonam Verma je astrologinja sa Sveindijskog instituta za okultne znanosti i nedavno je otkrila svoja predviđanja o tome kada će koji znak pronaći životnog partnera.

Ovan

Ovnovi su vrlo brzi i impulzivni. Svoju srodnu dušu upoznaju između 22. i 28. godine. Njihov bračni život nije dobar. Ne žele dugo ostati na jednom mjestu.

Ovnovi su direktni i ne mare puno za osjećaje i osjećaje drugih. Njihove ljubavne veze su brze i iznenadne. Ali uvijek osjećaju probleme u bračnom životu.

Bik

Bikovi su dominantni i tvrdoglavi. Svoju srodnu dušu upoznaju između 30. i 32. godine. Oni su praktični, uspješni i pouzdani. Često su strpljivi i uporni, izuzetne izdržljivosti.

Bikovi stvaraju vjerne i odane prijatelje. Njihov bračni život je dobar.

Blizanci

Blizanci imaju promjene raspoloženja i dvojak karakter i temperament. Nemirni su, diplomatični i ambiciozni. Po prirodi su koketni i imaju više od jedne afere.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 32. godine. Zbog svoje prirode suočavaju se s problemima u bračnom životu.

Rak

Emotivni su, ustrajni u svojim osjećajima i privrženi domu i obitelji. Sad već lako možete pogoditi kakav će biti njihov bračni život.

Svoju srodnu dušu upoznaju u dvadesetima. Pripadnici ovog horoskopskog znaka poznati su po marljivom radu koji im pomaže u postizanju uspjeha u životu.

Lav

Lavovi su iznimno suosjećajni, velikodušni, iskreni, jasni i autoritativni. Ponosni su i sretni u novčanim stvarima. Što se ljubavi tiče, posesivni su, strastveni i odani.

Potrebna im je ljubav, ali ona ne dolazi do njih zbog njihove tvrdoglave prirode. Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine.

Djevica

Djevice imaju dobre analitičke sposobnosti. Drugi ih se ne daju lako impresionirati niti prevariti.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 24. i 28. godine. Njihov bračni život je, blago rečeno, običan.

Vaga

Pripadnici Vage odlučni su u svojim mislima i djelima. Imaju veliko predviđanje i intuiciju. Imaju veliki krug prijatelja i poznanika.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 26. i 31. godine. Međutim, rijetko su sretni u braku.

Škorpion

Škorpioni su odlučni, neovisni i energični. Imaju magnetsku osobnost i svestrani su. Svoju srodnu dušu upoznaju između 25. i 30. godine.

Vrlo su zahtjevni u seksualnom životu, a kod kuće su dogmatični i dominantni. Uvijek se suočavaju s problemima u braku.

Strijelac

Vrlo su impulzivni, entuzijastični i odlučni. Otvoreni su i stoga stvaraju neprijatelje. Druželjubivi su i druželjubivi.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Često se vjenčaju u zadnji čas i rijetko su zadovoljni svojim brakom.

Jarac

Psihički su jaki, odlučni i neovisni u svim svojim postupcima. Osim što su vrijedni, oni su i mislioci. Zbog njihovog hirovitog ponašanja, drugi ih često krivo tumače.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 22. i 26. godine. Njihov obiteljski život obično je problematičan.

Vodenjak

Vodenjaci su preosjetljive osobe koje se lako povrijede. Često gube kontrolu nad sobom i govore ili čine stvari zbog kojih kasnije žale. Iako su društveni, u životu pate od usamljenosti.

Svoju srodnu dušu upoznaju između 27. i 30. godine. Njihov bračni život je nesretan.

Riba

Oni su velikodušni, dragi i ljubazni. Odani su svojim prijateljima ili bilo kome koga prihvaćaju, pod uvjetom da osjećaju da im se može vjerovati. Općenito su uspješni na svim pozicijama i obavezama.

Svoju srodnu dušu upoznaju s 20 godina i bračni život im je dobar.

Izvor: Stil/Times of India

Svaki znak Zodijaka ima svoj nesretan broj, a neuspjeh dolazi upravo na ovaj dan


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima