back to top

POZNATOM SKAKAČU U SUDARU TEŠKO POVRIJEĐENA SUPRUGA, OPISAO DETALJE NESREĆE

poznatom skakaču u sudaru teško povrijeđena supruga, opisao detalje nesreće

Bajrić je na društvenim mrežama objavio da se nesreća dogodila 16. oktobra oko 20:30 sati.

– Što pišem ovo. Pišem iz razloga što je autom koje je prešlo u našu traku pod ogromnom brzinom i direktno udarilo u naše auto u kojem smo bili Elma i ja upravljalo lice koje nije imalo vozačku, pod dejstvom alkohola, supstanci i koje je po riječima očevidaca bježao od policijske kontrole ili patrole. Svi vi koji me poznajete, a koji imate utjecaja pomozite mi da majmuna strpamo tamo gdje mu je mjesto – napisao je Bajrić.

On je podijelio i zajedničku fotografiju sa suprugom te napisao: “Kad i ovo prođe, smijat ćemo se isto ovako! Uz božiju pomoć čigrice moja ti ćeš ovo prebroditi. Volim te”.

poznatom skakaču u sudaru teško povrijeđena supruga, opisao detalje nesreće
POZNATOM SKAKAČU U SUDARU TEŠKO POVRIJEĐENA SUPRUGA, OPISAO DETALJE NESREĆE

U saopćenju Policijske uprave Istočno Sarajevo o ovoj nesreći navodi se da su učestvovali vozač inicijala B. B. koji je upravaljao automobilom “Mercedes” i vozač inicijala D. B. koji je upravljao automobilom Renault.

  • Oba vozača zadobila su lake tjelesne povrede kao i suvozač H.H. u vozilu ‘Mercedes’, dok je putnik u vozilu ‘Mercedes’ F.K. zadobila teške tjelesne povrede i putnik u vozilu ‘Renault’ E.K.B. zadobila teške tjelesne povrede opasne po život. Povrijeđena lica hospitalizovana su u CUM Koševo u Sarajevu. O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo – navedeno je u saopćenju.

Dodaje se da će, nakon dokumentovanja saobraćajne nezode, protiv vozača B.B. tužilaštvu biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Ugrožavanje javnog saobraćaja”.

(A. J.)

The post POZNATOM SKAKAČU U SUDARU TEŠKO POVRIJEĐENA SUPRUGA, OPISAO DETALJE NESREĆE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima