back to top

PREKRŠILI OBEĆANJE “DOK NAS SMRT NE RASTAVI”… Poznati numerolog otkrio zašto su se Dragana, Haris i Dženan rastali od partnera!

Od početka godine u medijima svakodnevno postoje vijesti o razvodima velikih muzičkih imena. Kako je Dragana Mirković javno objavila ona se poslije 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, što je mnoge iznenadilo.

Međutim tu nije bio kraj, Haris Džinović je takođe otkrio da se razvodi od Meline, a od kako je u javnost isplivala vijest o razvodu,isplivali su mnogi šok detalji koji su se dešavali u njihovom braku.

Pored njih, juče je u medijima osvanula vijest da se razvodi i Dženan Lončarević nakon 25 godina braka. Njegova još uvijek zakonita supruga Samira potvrdila je za Pink.rs da je razvod u toku.

– Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude uslijedilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje djece. Ali, nažalost, u današnje vrijeme nismo ni prvi, ni posljednji kojima se to dešava – poručila je Samira.

Tim povodom Pink.rs je stupio u kontakt sa poznatim numerologom Stefan Dragojlovićem koji  je otkrio šta brojevi govore o razvodima estradnih ličnosti.

– Svi ti razvodi su u njihovim životima započeli prošle godine, jer je prošla godina bila godina broja 7, a sedma Božija zapovijest je “ne čini preljubu”. Znači svi ti razvodi su započeti, planirani i pripremljeni krajem prošle godine, a sada u godini 8 se sve to i realizuje jer 8 simbolizuje dva kruga – dva prstena spojena koja se sad razilaze. Jer je broj 8 broj kosmičke pravde. Istina mora da izađe na vidjelo, da se sve sazna što se krilo, mutilo, lagalo i varalo 7 godina unazad. – rekao je Stefan pa dodao:

I taj trend će trajati cijele ove i cijele sljedeće godine. Samo što je sljedeće godine i godina mnogobrojnih udovištava, rješavanja ostavinskih rasprava, svađe oko testamenta, pojava vanbračne djece, otimačine nasljedstva i period kada će veliki broj estrade da skljokne na pod jer će se saznati monstruozne stvari, agresije, poroci, prevare, falsifikati i svašta nešto još – rekao je Stefan.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima