back to top

Prelijepa crnka UKRALA SRCE sina Dragane Mirković: Marko na koncertu majke se pojavio sa novom djevojkom, pokušao neprimjetno da je uvede u dvoranu

Marko Bijelić, sin jedne od najpoznatijih pjevačica Dragane Mirković, postao je neodoljivo zgodan frajer, a čini se, da je riješio da izađe iz medijske ilegale!

Naime, nikako nije želeo da propusti spektakularne koncerte svoje majke u Štark Areni, te je sa ocem ponosno pozirao pred fotoreporterima. Međutim, želio je da neprimjetno da uvede u dvoranu svoju novu izabranicu, koja ne voli svjetla reflektora, ali nije mu uspjelo.

Budno oko paparaca uslikao je par, dok je Marko Bijelić parkirao kola, mada po govoru tijela mogao se steći utisak da njoj, kao ni njenom dečku, ne prijaju takve situacije.

Lijep, zgodan, bogat, a uz to i student prestižnog SAE Instituta u Beču, brzo je, i to ne bez razloga, ponio titulu momka kog bi svaka majka poželjela za zeta.

Otkako je Marko Bijelić postao aktivan na društvenim mrežama, popularnost je eksplodirala, a pripadnice ljepšeg pola su oduševljene njegovom pojavom. Naime, Marko Bijelić ima 22 godine, a na prvom mjestu mu je bilo obrazovanje. Skandale i ogovaranja vješto izbegava, ali ne krije da voli glamurozan život.

Posvećen je sportu, te ne propušta treninge u teretani, zato je mišiće isklesao do savršenstva, a njegovom privlačnom stasu ne mogu da odole brojne djevojke. Na račun izgleda, a posebno prelijepog osmijeha, svakodnevno dobija niz komplimenata.

Sa druge strane, mogu se naći i konstatacije da je “lako izgledati tako kad ti mama Dragana Mirković”, ali i opaske da “nije teško, samo fale plaža i dvorac u Austriji i to je to”.

Marko, takođe, komponuje muziku, te često prati majku na nastupima. Upravo se Dragana jednom prilikom osvrnula na glasine da se pojedinim pjevačicama njen sin izuzetno dopao, piše Stil Kurir.

‒ Ja ne ulazim u to niti pratim tu vrstu dešavanja. Moj sin fino izgleda, i to je ok, ali prvenstveno je kvalitetna mlada ličnost. A djevojke i treba da ga vole. Što se tiče koleginica, to ne znam. Ko god došao u njegov život za mene je apsolutno dobrodošao, samo neka je kvalitetna i dobra osoba – rekla je pjevačica.

‒ To je preuranjeno pitanje jer je on tek u februaru napunio 22 godine, rano je za snajke. Kad bude neka novost, javljam. A i da ne javim, saznaćete – rekla je Dragana.

Mladi Bijelić ne krije da voli skupocjena kola i izlaske, kao i luksuzna putovanja, ali je i strastveni ljubitelj Formule 1.

Nedavno se pohvalio “rolls royce ghost” autom koji košta i do 400.000 evra. Ovaj automatik ima čak osam brzina, a u njemu se nalazi i kamera za skeniranje puta koja pomaže vozilu da predvidi nepravilnosti na putu.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima