back to top

PRELIJEPA VODITELJICA SE LAKO DAJE MUŠKARCIMA: Prebrzo širim noge

Felisijano Lopez upravo je ove godine, u 43. godini, završio karijeru profesionalnog tenisera. Ljevoruki Španac ostat će zapamćen po snažnom servisu, osvajanju Roland Garosa u parovima, 12. mjestu ATP pojedinačne liste, ali i kao jedan od najpoželjnijih sportista. Uporedo s tenisom je zbog atraktivnog fizičkog izgleda imao i kratku karijeru u modelingu, a te je tako upoznao i Albu Kariljo.

Lijepa Špankinja je 2011. dobila sina iz veze s motociklistom Fonsijem Nietom, a medijski naslovi o njihovom razvodu 2012. i svađe oko sina, potresili su oboje.

Felisijano i Alba tada su bili u vezi od 2013. godine, potom su se vjenčali u julu 2015. godine, a u junu sljedeće godine rastali, dok su se formalno razveli u martu 2017.

-Način na koji se sve dogodilo bio je srceparajući. Na kraju sam utonula u depresiju, nisam mogla da spavam i dan i noć sam razmišljala o mogućim razlozima tog emocionalnog pražnjenja – kaže.

Albina situacija bila je toliko ozbiljna da je čak primljena u psihijatrijsku kliniku.

-Noću bih se budila s grčevima i noćnim morama, znojila bih se i padala u nesvijest. Bila sam iscrpljena od plakanja. Protokolom su mi oduzeli slušalice, kablove i ostalo što bi mi omogućilo samoopovrjeđivanje. Nisam htjela da umrem, iako sam to uspjela da verbalizujem. Ono što sam htjela jeste da zaustavim svoj um i da se odmorim. Trećeg dana, tražila sam da me puste na svoju odgovornost zbog straha da je vijest procurila u novine – ispričala je svoju potresnu priču.

Alba je u međuvremenu uspjela da ojača svoj karakter te je za španske medije otvoreno progovorila o svom seksualnom životu, problemima dokazivanja svoje vrijednosti jer je dobra i u drugim stvarima.

-Bitno je da se sviđaš sebi i da ne moraš biti sa nekim kako bi se osjećao vrijednim. Opasna stvar je što ti je potreban neko da se ne bi osjećao loše ili usamljeno – dodaje.

Priznaje da njeni prijatelji koriste Tinder, ali ona se “boji”, jer na internetu ima dosta prevaranata.

-Nisam mogla, ali ponekad sam htjela. Zavidim svojim prijateljicama, ali bojim se da me ne osude. Ne želim da mi šalju slike penisa. Milsim da treba nastaviti s tradicionalnim upoznavanjem, lijepo je da se ode na kafu i da se vidi kako će se stvari razvijati – prepričala je.

S druge strane, vjeruje da bi prevaru mogla da oprosti “ako iza toga stoji nešto vrlo čvrsto”.

-Problem je što obično nema čvrstih stvari, barem kod muškaraca koje ja poznajem – žali se Alba.

Takođe, priznala je da ima određenu “bolest” koja se pogoršava s godinama: prelako se prepušta muškarcima, pogotovo kad popije malo vina.

-I dalje mi se to događa, ali i s drugim stvarima. Zbog parfema i zanimljivog razgovora… Imam problem što brzo širim noge. Ta se bolest s godinama pogoršava! Događa mi se to i s tipovima koji ne žele da podijele račun. Idem dosta daleko – rekla je Alba.

Ona je kroz život imala mnogo problema da dokaže svoju vrijednost zbog “jednostavne činjenice da je samo lijepa”.

-Ima puno stvari da se kaže, no moram još petnaest puta dokazivati da nisam glupa i spora. U međuvremenu, započela sam magistarske studije. Već sam umorna od toga da moram da se dokazujem, da moram da pričam o sebi i o svom životu… Od sada želim da radim glavom – rekla je ona.

PRELIJEPA VODITELJICA SE LAKO DAJE MUŠKARCIMA: Prebrzo širim noge Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima