back to top

„Preznojavala sam se, nisam znala za sebe“, Sandra otkrila detalje drame koju je preživjela

Prošlo je više od godinu dana od završetka sezone „Zvezda Granda“, u kojoj se proslavila Sandra Mladenović koja je uspjela da se svojim talentom i trudom postane jedna od najtraženijih mladih zvijezda.

Iako je tokom takmičenja, iz kruga u krug, dobijala nevjerovatne komplimente za svoje pjevanje, za medije je priznala kako joj iza kamera nije bilo nimalo lako.

– Finale trajalo do kasno, sutradan smo uživo snimali emisiju nismo ni spavali tu noć, onda je uslijedio koncert u Tešnju i zaista me je kada sam stigla kući stiglo sve. Rekla sam sebi: “Sandra smiri se, sve je u redu, završilo se najbolje moguće“. Sada iz ove perspektive mogu da kažem da mi je drago što sam bila dio te fantastične sezone – rekla je pjevačica.

Svako od njenih kolega iz finala je tokom noći proglašenja pobjednika imalo drugačije razmišljanje o svom plasmanu, te su jedni skromno očekivali mnogo manje osvojenih glasova, dok su drugi razočarano napuštali scenu nakon nekoliko presijeka, a Mladenovićeva je otkrila kakvo je bilo njeno iskustvo.

– Ja nisam očekivala ni manje ni više, zašto? Zato što se razočarate ako očekujete mnogo. Ja ne postavljam toliko velike ciljeve. Prvo sam bila u šoku kada sam ušla u finale, to je bio moj san od malena dok sam stajala pored televizora i zamišljala da sam na toj sceni. Kada sam ušla u top 8 to je bilo nevjerovatno iznenađenje, a kada sam čula da sam u top 4 da sam mogla da se srušim, srušila bih se tu na sceni. Hvala Bogu tu su bili mentori naši, žiri, pritrčali su u pomoć, a ja kada sam čula svoje ime sišla sam sa scene, tražila vodu, maramice, preznojavala sam se, nisam znala za sebe – otkrila je Sandra i dodala da je pretrpljeni stres bio normalan i očekivan.

(express/grand)

„Preznojavala sam se, nisam znala za sebe“, Sandra otkrila detalje drame koju je preživjela Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima