back to top

Prijepolje bruji o razvodu Dženana Lončarevića: “Pare udare u glavu, dugutantno je…”

Vijest da se Samira i Dženan Lončarević razvode podigla je veliku prašinu u medijima, a neki od sugrađana su i dalje u nevjerici iako mediji bruje čak i o detaljima koji ranije nisu bili poznati u javnosti. Dženan se oglasio putem advokata ne želeći da detaljiše mnogo o svemu, dok je njegova još uvijek zakonita supruga Samira Lončarević ispričala mnogo više detalja, pa i to da je čula da Dženan imam dijete sa drugom ženom sa kojom živi već 15 godina.

– Dženan je skoro bio u Prijepolju, video sam ga. Dobar je i pjevač i drug i sve – kaže jedan stariji sugrađanin koji je čuo za vest o razvodu, ali nije mogao da vjeruje da se to stvarno dešava.

– Čuo sam, čuo sam, ali opet da li je tačno ili nije to čovjek ne zna. Ja sam više to čuo od naroda, narod priča, nego što sam čuo od njegove familije ili nešto tako – ističe jedan Prijepoljac, a kada mu je ekipa emisije “Metar moga sela” rekla da su oboje potvrdili razvod kaže:

– A baš je dobar brak bio i znam dobro i suprugu, znam i njega i njegovog oca i majku i sve, mi smo tu u komšiluku. Dobra je porodica, Ljubica, majka vrlo fina žena, gospođa žena, takav je i otac bio i on, svako. I brat mu je umro… – kaže komšija pred kamerama Blic televizije, a na konstataciju da je imao tragediju u porodici komšija dodaje:

– Jeste, ali dobro, taj brat je bio… Volio je dosta da popije.

Komšija kaže da viđa porodicu, a viđa i Dženana.

– Prije možda deset dana vidio sam kod Doma, mlada onako izgleda mi, kratke kose, crnka… Dolazilo je ranije, dolazila je i ona, sa Ivanom onim Marinkovićem, pjevačica, dolazila je ovdje kod njega, onako kao drugarica dolazila, kući je on primao, al ovo me je stvarno začudilo. Njegova žena radi u sudu dole, šta je tu sad ispalo ja ne znam. Pare udare u glavu – kaže mještanin koji dobro poznaje porodicu Lončarević.

Drugi sugrađanin nam je ispričao kakvi su Prijepoljci, te istakao i kakav je Dženan.

– Prijepoljci su inače poznati po tome da dosta pamte svoj zavičaj i ne odriču se ljudi – kaže nam između ostalog jedan sugrađanin Dženana Lončarevića.

– Dženana znam kao izuzetno divnog čovjeka, humanistu čovjeka, koji je u Prijepolju neka igrališta uređivao, ja se ne bavim sportom pa ne znam, ali sam čuo o njemu sve najpohvalnije u smislu dobrog čovjeka, dobrog pjevača, divnog komšiju, ali ovo mi je zaista toliko degutantno, toliko se obrušilo na njega i na tu njegovu porodicu – kaže ovaj Dženanov sugrađanin i dodaje:

– Svako će stati u odbranu te porodice u Prijepolju. Nikome ne pada na pamet da raspreda kojekakve priče. Prvo, ljude to ne zanima mnogo, sa velikim žaljenjem mogu da čujem o bilo kome u životu što mu se porodica raspada ali to su privatne stvari pravo svakog čovjeka da svoj krst nosi i da ga odnese tamo gdje mu treba.

I jedan mlađi Dženanov sugrađanin je prokomentarisao razvod o kom svi pričaju.

– Ja ne mogu da uđem unutar te bračne zajednice, to je jedna privatnost. Naravno da je uvijek lijepo imati te momente ljubavi i ljudski je i imati različita mišljenja. Ono što se dešava između njih dvoje ja mislim da treba da ostane između njih dvoje, između muža i žene – istakao je ovaj mlađi stanovnik Prijepolja.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima