back to top

Prijović ima posao koji s pjevanjem nema veze: Evo što je tražila od podređenih

Pjevačica Aleksandra Prijović i dalje slovi kao rekorderka u regiji, nakon što je u proteklim mjesecima napunila najeveće dorane na koncetrima koji su u nekoliko gradova održavani uzastopno više večeri.

Iako bi od svojih koncerata i općenite zarade komotno mogla živjeti, čini se kako pjevačica od 2017. godine ima i jedan drugi posao. A u svemu ju je i tad podržao suprug. Brenin posinak Filip Živojinović.

Naime, sada je ponovno postao aktualan jedan njen razgovor za srbijanske medije. A ono što je posebno značajno jest da ga je dala povodom otvorenja vlastitog restorana. Da, dobro ste čuli – jedna od najvećih pjevačkih zvijezda regije sa suprugom je otvorila restoran ‘Tri tačke’, i to u elitnom beogradskom naselju Dedinje.

“Pripreme i uređivanje trajali su oko šest mjeseci. Ja nisam baš bila slobodna, puno sam radila, ali svaki slobodan trenutak provodila bih ovdje. Ponosna sam, sve je na svom mjestu i fenomenalno”, izjavila je Aleksandra prilikom otvaranja za Telegraf. U njenom gastro kutku se, osim domaće, nalazi i internacionalna kuhinja.

Kako se tada pričalo, Aleksandra i Filip su u otvorenje restorana uložili oko 200 hiljada eura. S obzirom na njene današnje prihode, to joj vjerojatno nije predstavljalo prevelik izdatak, a čini se kako je pjevačica zaposlenicima iznijela samo jedan zahtjev. Htjela je da se na meniju, naime, obavezno nađe juha od paradajza.

Ovo spektakularno otvorenje došli su podržati i Lepa Brena sa suprugom, Slobodanom Bobom Živojinovićem, kao i pjevači Boban Rajović te Aco Pejović. Brena je tamo proslavila i jedan od svojih rođendana, a restoran je svojedobno posjetila i Jelena Rozga, koju je Prijović ugostila na četvrtom koncertu u zagrebačkoj Areni.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima