back to top

PROGOVORIO DJED MUŠKARCA ČIJE JE UBISTVO NARUČILA SUPRUGA: TUKLA GA JE I MALTRETIRALA

progovorio djed muškarca čije je ubistvo naručila supruga: tukla ga je i maltretirala

Ovim riječima priča deda Dejana P. koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. Nakon više od dva mjeseca, njegova žena Slađana uhapšena je i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga!

  • Taj Srećko, njen ljubavnik godinama “juri” za njom, da je bar otišla sa njim. Ne mogu sa sigurnošću da kažem, jer mislim da nije htio da prihvati to, ali mislim da je Dejan znao. Samo se plašio da kaže. On pored nje nije smio ništa – rekao je neutješni deda.

Prema njegovim riječima, Slađana je više puta bila nasilna prema Dejanu.

  • Jedno veče je bio u kafani sa društvom i malo je popio, znate već kako to ide. Nije bio pijan, njega alkohol nije zanimao. Ali kada je došao kući, ona ga je sačekala i počela da ga šamara i udara iz sve snage – tvrdi deda.

Kako kaže, sada mu je jasno zašto se njegov unuk plašio supruge.

  • Kako da se ne plaši ubice? Nisam ga tada razumio, ali mi je sada sve jasno. Ko zna šta mu je sve radila i šta je trpio. Jadan moj unuk i ta djeca, čija god da su – rekao je on.

Napominje i da Slađana nikada nije voljela Dejana, te da je bila sa njim iz koristi.

  • Uzimala mu je pare, on je par puta dolazio kod nas da traži pozajmicu od brata. Nije loše zarađivao, a nikada nije imao ni dinar. Poslije njegovog ubistva, Slađana je rasprodala svu stoku koju su imali i gajili. Nema ta ni trunke stida i kajanja – navodi deda.

Srećko M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. augusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbjedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim Srećko M. i sedamnaestogodišnji muškarac tijelo Dejana odvezli njegovim vozilom na drugo mjesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se vjerovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavnik Srećko bio i na sahrani čovjeka za čije ubistvo je uhapšen.

Maloljetnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, Srećko je djelimično priznao i pokušao je da odbrani Slađanu!

Crna udovica je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vrijeme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

Ipak, u selu Klokočevac je nedugo nakon smrti Dejana počelo da se priča da je u njegovu smrt umiješana upravo Slađana, kao i njen navodni ljubavnik.

(Kurir)

The post PROGOVORIO DJED MUŠKARCA ČIJE JE UBISTVO NARUČILA SUPRUGA: TUKLA GA JE I MALTRETIRALA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima