back to top

Prvi put stala na Grandovu scenu i pokosila sve, ali zbog kršne Hercegovke otišla u baraž

Nakon što su pripadnici jačeg spola probili led u „Zvezdama Granda“, došlo je vrijeme da vidimo kako će se pokazati i djevojke.

Sljedeći izazivač, a to znači nov kandidat, Tijana Arsenijević (28) iz Kragujevca riješila je da svoju sreću okuša u „Zvezdama Granda“.

Da li je sreća poslužila ili ne, vidjet ćemo, ali pritiskom na taster izazvala je nekadašnju učesnicu Antoniju Čerkez, predstavnicu tima Dragana Stojkovića Bosanca.

Tijana je odlučila da se prvi put žiriju i publici predstavi numerom Nine Badrić pod nazivom „Sanjam da smo skupa“ i hitom Milene Vučić „Da l’ ona zna“, dok je njena protivnica izabrala malo drugačiji repertoar.

Antonija je publiku razgalila numerama Donne Ares i Tonija Cetinskog.

A dok su takmičarke pjevale, kao i uvijek u čuvenoj sobi emocija kod Voje Nedeljkovića je sve gorilo.

Četiri članice žirija prednost su dale djevojci iz Bosančevog tima, dok je ostatak ekipe oduševila nova takmičarka Tijana.

Prvi put stala na Grandovu scenu i pokosila sve, ali zbog kršne Hercegovke otišla u baraž

Ovaj rezultat, kako nalažu nova pravila, dao je mogućnost Saši Popoviću da izjednači rezultat što je prvi put u novoj sezoni i učinio.

-Boske, sada ti odlučuješ ko ostaje u tvom timu – rekao je Popović, a Stojković nije krio da se našao u prilično nezavidnoj situaciji.

-Obje su bile odlične i stvarno nije zgodno odabrati. Antoniju poznajem, a Tijana ima veliki kapacitet. Ovdje sad ima jedan problem! Ako je ova cura dobila tri glasa, a Antonija koja se takmičila i prošla scenu ima iskustvo. Ali ipak ću dati Antoniji prednost, neka ide dalje, ali Tijani sve čestitke – istakao je Bosanac.

-Da rezimiramo, Antonija ide direktno dalje i ostaje u timu Bosanca, a Tijana ide u baraž. Na kraju svake emisije osmoro ide dalje, a osmoro od baraža odakle će njih četvoro proći – dodao je Saša.

Prvi put stala na Grandovu scenu i pokosila sve, ali zbog kršne Hercegovke otišla u baraž Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima