back to top

Pun Mjesec u Škorpionu 23. travnja donosi ljubomorne scene, zavist i nabujale strasti

pun mjesec u škorpionu 23. travnja donosi ljubomorne scene, zavist i nabujale strasti

Pun Mjesec, simbol podsvijesti i inspiracije, nalazi se jednom godišnje u tajanstvenom znaku Škorpiona, znaku strasti, velike ljubavi i bogatstva, a ove godine to će biti 23. travnja. Na odluke koje tada donosite utjecat će vaši osjećaji i podsvjesne želje, jer se faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju s Mjesečevim minama.

Osobe koje u horoskopu imaju Sunce, Mjesec, Veneru, Jupiter ili Mars blizu 20. stupnja Škorpiona to će najviše osjetiti. Ovaj lunarni mena donosi uspjeh liječnicima, potiče kreativnost i inspiraciju kod umjetnika i znanstvenika, ali i potrebu za tajnim aferama.

Pun Mjesec u Škorpionu, koji će se dogoditi 23. travnja, bit će u vrijeme velikog stelijuma u Biku.

Vjerojatno će u mnogim aspektima glavni faktor biti pitanje financijske budućnosti obitelji i para, što znači da ako se partneri mogu dogovoriti i razgovarati o svemu zajedno, onda je budućnost sasvim moguća.

Ipak, 5 horoskopskih znakova sigurno će doživjeti promjene, a ljubav će vas tjerati na odluke!

Bik

Pun Mjesec se događa u vašem sektoru odnosa i možete donijeti prilično drastičnu odluku, a bit će vezana uz ponašanje vašeg partnera ili situaciju u njegovom životu.

Na primjer, možete se odlučiti na razvod ili brak, ali to će biti diktirano općom krizom u vašem životu ili nekim većim financijskim problemom. Situacija može biti povezana i s činjenicom da shvaćate da je vrijeme da “priču podignete na višu razinu”.

Rak

U vašem ljubavnom sektoru je pun Mjesec, što bi moglo dovesti do trudnoće ili važnog događaja s voljenom osobom. Na primjer, imat ćete strastven sastanak i shvatit ćete da je vrijeme za daljnju odluku i da je sada vrijeme da postanete obitelj.

Za Rakove u braku situacija može biti vezana uz planove putovanja – voljena osoba će vas pozvati na odmor.

Lav

Pun Mjesec se nalazi u vašem obiteljskom sektoru, što znači da će važan događaj utjecati na vaš odnos s partnerom jer je Pluton u vašoj bračnoj kući, a možda ćete se odlučiti na kupnju ili prodaju kuće ili će doći do promjena u vašem domu jer mijenja vaš status u vašoj profesiji ili vezi.

Dodatno, Pluton će ovog dana kvadrirati Sunce u vašoj kući postignuća; pun mjesec formirat će veliki križ u vašoj karti, što bi moglo dovesti do događaja koji će vam promijeniti život i koji će utjecati i na vašu karijeru i na bračni status.

Škorpion

Pun Mjesec se pojavljuje u vašem znaku, u isto vrijeme kada i stelij Bika u vašem sektoru odnosa. To znači da ćete imati naglu promjenu u ljubavi, a možete doživjeti nevjerojatan nalet emocija, čak i intenzivne strasti.

Poanta je da se vaša imovinska situacija, mjesto gdje živite i struktura vaše obitelji mijenjaju, pa je vjerojatno da ćete u isto vrijeme vidjeti vezu dok ćete upoznati novu osobu.

Izvor: wday.ru, Najzhena

Sezona Bika i retrogradni Pluton potresaju svijet do temelja i donose katarzične promjene svim Zodijacima


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima