back to top

Pun Mjesec u Strijelcu će zasjati 23. maja i osvijetliti put do sreće i uspjeha za 2 znaka astrologije

pun mjesec u strijelcu će zasjati 23. maja i osvijetliti put do sreće i uspjeha za 2 znaka astrologije

Pun Mjesec u znaku slobodnog i vatrenog Strijelca zasjati će 23. svibnja. U skladu s prirodom znaka u kojem će se naći, donosi puno avantura i potiče sve da prošire svoje horizonte i potraže sunce poslije kiše.

Period koji je pred nama bit će vrlo povoljan bez obzira na mjesec u kojem ste rođeni, no za dva znaka ovo će biti najvažniji lunarni trenutak u 2024. godini.

Za vrijeme ovog punog Mjeseca horoskop će biti posebno naklonjen dvama znakovima Zodijaka – Biku i Strijelcu!

Pun Mjesec ovog svibnja dolazi u trenutku ulaska Sunca u znak Blizanaca, a koincidira s još jednim kozmičkim događajem – godišnjom konjunkcijom Jupitera i Venere. Ova dva planeta smatraju se blagotvornim, jer imaju tendenciju da donose pozitivnost i blagoslove svemu što dotaknu.

Očekuju nas velike i važne prilike na polju romantike, financija i kreativnosti, pa bi se svi trebali radovati ovom razdoblju, ali, kao što smo već rekli, za Strijelce i Bikove stiže gotovo magična energija.

Bik

Ovaj Pun Mjesec izvlači vaše skrivene želje na površinu i pomaže vam otkriti dijelove sebe koje ste se prije bojali pokazati svijetu.

Ali ono što ovo vrijeme čini posebno moćnim za Bika je to što je u opoziciji s Jupiterom i Venerom, koji će se poravnati na zadnjem stupnju vašeg horoskopskog znaka, donoseći maksimalnu pozitivnu energiju i ogroman broj povoljnih okolnosti i prilika.

Jupiter će završiti svoj višegodišnji boravak u Biku samo dva dana nakon Punog Mjeseca, a tamo se neće vratiti još 12 godina, tako da su ovi dani prilika da zaigrate na sve ili ništa i pokušate ostvariti dugogodišnji cilj san ili važan cilj.

Čeka vas puno novih prilika, novca i ponešto flerta i romantike.

Strijelac

Pun Mjesec 23. svibnja stiže upravo u vaš znak, pa ćete prirodno osjetiti njegov utjecaj više od ostalih znakova Zodijaka. Ovo je jedno od najboljih razdoblja u godini da se zadubite u svoje ciljeve i prihvatite nove avanture, budete spontani i iskoristite sve dobre prilike koje se ukažu.

Mjesec je također podržan transformacijskim planetom Plutonom, koji vam daje jasan smjer i fokus na ono što stvarno želite.

Osim toga, vaš vladajući planet Jupiter sada je usko povezan s romantičnom Venerom u sektoru produktivnosti, donoseći vam mnogo sreće u svemu, od poslovnih odnosa do novca. Iskoristite ovaj val kozmičke magije da biste privukli nove profesionalne prilike ili poduzeli važne korake prema svojim osobnim ciljevima.

Svemir vas tjera da uspijete!

Izvor: Bljesak žene

Lipanj 2024. donosi nevjerojatnu sreću za 5 znakova Zodijaka – cvjetaju im ruže na poslu i u ljubavi, a novac stiže sa svih strana


Izvor: ( luftika.rs / Izvor.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima