Rasta nikada iskreniji: “Plašim se za svoju kćerku”

Kompozitor i muzičar Stefan Đurić Rasta trenutno se nalazi na crnogorskom primorju. Mnogo njegovih kolega nastupa u Crnoj Gori tokom sezone, ali on nikoga ne smatra konkurencijom.

-Pa vidi, nema tu konkurencije u tom nekom smislu. Mi smo svi neki taj new wave i kod nas je onako sad više bitnije da što više mi nastupamo i da se taj pravac kao pravac širi i da opstane, tako da nema tu konkurencije,otkrio je Rasta za pink.

Presretan je što su tinejdžeri u velikoj mjeri njegova publika.

-Ja generalno volim ljude, volim djecu i meni su djeca glavni sud. Oni su nekako bez predrasuda. Uvijek su mi djeca test za nešto što radim, da to treba da bude komercijalno i da prođe. I zaista sam sretan zbog toga, jer oni su neko zbog koga punim i hale velike i radim te ogromne koncerte, izjavio je u intervju za pink.

Njegova kćerka Tara jedan je od njegovih najvećih kritičara.

-Mi smo njoj dali potpunu slobodu i ona prosto o svemu ima svoje mišljenja i to je nešto u stvari najbitnije, jer to je moja ideologija. Tako da ima ona svoju kritiku uvijek, međutim ona zaista onako voli to što ja radim i cijeni, tako da tu imam sreću, otkrio je Rasta za pink.

Rasta priznaje da je kćerka talentovana za muziku.

-Pa iskreno jeste. Veoma. To me pomalo plaši. Mislim, šalim se. Ako to bude željela da radi ja ću biti tu najveća podrška. Ali zaista mislim da je ovaj posao kad su u pitanju žene zaista težak. Posebno je teže nego kad su muškarci u pitanju. I na tim nekim emotivnim planovima i na tim nekim prosto psiho-fizičkim planovima, bio je iskren reper.
Na jesen nas očekuje izlazak filma o Rastinom životu.

-Film je konačno gotov. Iskreno sad da ti kažem dan premijere ne znam. Mislim da je sredina septembra. Kraj septembra će biti u bioskopima. Negdje nakon toga planiramo i album, kazao je za portal Pink.rs.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima