“Razočarana sam” Oglasila se Abida Milkunić nakon što je odustala od “Zvezda Granda”, evo ko je glavni krivac

Takmičarka Abida Milkunić odustala od “Zvezda Granda” – bila je vijest koja je ova subote obišla sve portale, a šta je prethodilo njenoj odluci da se ne pojavi u baražu? Abida je u takmičenju dobila 4 glasa i hvale žirija, ipak završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi u baražnom djelu, odustala je samoinicijativno, što je i Sašu Popovića zateklo.

– Samo imamo jedan slučaj koji mi se nikada do sad nije desio u „Zvezdama Granda“, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u „Zvezdama Granda“– rekao je Popović, a nakon nastupa Abida Milkunić otkrila je da joj je baraž „teško pao“.

–Ne mogu reći da nije, ali ok – rekla je Abida za Grand dok je na pitanje da li su očekivanja bila prevelika, pa je i razočarenje samim tim veće, odgovorila:

– Iskreno, sa Viki sam imala jednu probu i sve je bilo super, ali kad sam došla ovdje, odsjekla sam se. Imala sam tremu, nemoguće je bez toga. Trudila sam se da je pobijedim, ali eto glasovi su sve rekli.

Tokom intervjua je priznala da se dvoumi da li da odustane od takmičenja ili da se pojavi u baražu, jer prvenstveno nije ispunila svoja očekivanja.

– Jesam malo razočarana, ali sve je za ljude – istakla je takmičarka i osvrnula se na novu mentorku koja joj je od ove sezone dodijeljena.

– Prezadovoljna sam s Viki Miljković. Bila sam ranije kod Ane Bekute, ove godine sam bila kod Viki. Nisam znala kako radi s kandidatima, čula sam da je jako dobra. Imala sam samo jednu probu i stvarno je bila dobra-istakla je Abida, žaleći što neće imati priliku da više sarađuje s Viki.

Kako joj je i sestra bila učesnica u „Zvezdama Granda“, Abida je za Grand otkrila da li postoji mogućnost da se ponovo pojavi u takmičenju.

– Neće u ovoj sezoni, ali možda će u sljedećoj. Htjela smo obje ali ne znam ni ja zašto nismo. Više je ona bila za takmičenje, nego ja. Jedno vrijeme sam bila za to da neću više da dolazim ovdje, jer sam se dva puta takmičila, ali kad su me pozvali iz produkcije, razmišljala sam se i odlučila da nastavim takmičenje- istakla je takmičarka.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima