back to top

Rialda: Treba mi muškarac koji će reći “ajde, ljubavi, čeka te avion”

Pjevačica Rialda Karahasanović jedna je od najtraženijih izvođača ovog ljeta, a za medije je govorila o karijeri, muškarcima i estradi.

Kako je na samom početku istakla, iako je prebukirana nastupima i poslom, ove godine, za razliku od prošle uspjela je da uskladi posao sa uživanjem te često preko dana stigne i da uživa na plaži, vidi po koji zrak sunca i malo se “osoli” u moru.

– Ove godine sam bila malo mudrija, nekako se samo tako namjestilo za razliku od prošlog ljeta imam prostor i da odmaram, uživam i da radim. Nisam sebi nabila neki tempo, samo iz jednog razloga zato što sam žargonski rečeno “pregorjela” i ja i glasnice… S druge strane, dobro je, super je, jer uspjevam i da malo odmorim i da radim, i da snimamo, i da slikamo pošto je kod nas sadržaj vrlo širok. Ovo ljeto je baš zanimljivo – istakla je Rialda i dodala:

– Mislim da sam tek od ove godine, od ovog ljeta naučila da nekako pustim stvari da idu svojim tokom i uvijek se nešto lijepo namjesti. To što kolege kukaju, to moraš da kreiraš onako kako ti odgovara. Mi smo opšte poznati kako samo kukamo, ali toga kod mene nema.

Nedavno je izbacila i novu pjesmu, a kako ističe u karijeru ozbiljno ulaže i svoje mjesto polako, ali sigurno utemeljava na estradnom nebu.

– Obično znam da budem jako samokritična, svjesna sam svakog svog koraka. Izabrala sam nekako tu svoju putanju koja nije baš najlakša, i nije baš instant, ali… Odlučila sam da radim nekako da se osjećam dobro, dobro u svojoj koži. Da se družim sa ljudima s kojima želim i volim da se družim, da ne mora da bude neko pravilo da moram da se družim samo s ljudima iz javnog svijeta. Da žrtvovaću se, i žrtvujem se svaki dan.

Tokom svoje karijere u javnom svijetu koja sada traje već duže od 6 godina, Rialda je izvjesan period provela i u rijalitiju “Zadruga”, pa se osvrnuli i na taj period i otkrila kako je uspjela da “sa sebe” skine etiketu “rijaliti ličnosti”.

– Nisam se trudila nešto da skinem tu titulu, jeste da kod nas kad nosiš to. Negdje, bavim se muzikom od 17 godine kad sam radila kao radna pjevačica, a onda sam se 2017. godine preselila za Beograd i to je sve nešto išlo tim koracima i sve je bilo super. Kada sam ušla u rijaliti znala sam koja je moja misija, da se bavim svojim poslom u trenutku kada se ne možeš baviti poslom, jer korona ljudima je generalno, svi su prestravljeni i nikome u tom momentu bilo do izbacivanja bilo čega novog. To sam nekako i dok sam tamo bila upakovala baš kako smatram da treba da se uradi. Te budalaštine koje oni svi navode, te emocije, zatvoren prostor čini čudasu stvarno budalaštine ljudi koji nemaju život sem rijalitija – istakla je Rialda.

S obzirom na to da je ozbiljna “bomba”, javnost se gotovo uvijek interesuje oko njenog ljubavnog života, a kako nam je otkrila partnera nema, ali nema ni udvarača jer je se muškarci izgleda plaše.

– Muškarci mi uopšte više ne prilaze, vremena su se potpuno promijenila. Ja sam staromodni tip, ne po ponašanju, ali čekam da i muškarac priđe. Više ni pića ne šalju, ni to ne rade. Sve nekako kao da treba da im nacrtaš, serviraš, obojiš. Više nema toga da ti neko priđe i pozove na večeru, na doručak, šetnju… Svi su postali to Instagram i pisanje joj dobro ti ovo, dobro ti ono i oni misle da mi padamo u trans. Ne branim se, al i da prilaze, samo možda oni koji su iole svjesni, a njih je vrlo malo – ističe ona i dodaje:

– Da nemam vremena, nemam, za većinu stvari koje su mi apriori, ali za sve može da se napravi vrijeme samo da znaš da je to vrijedno tvog vremena. Po pitanju emotivnog života znam da mi treba neko ko je stabilan svjestan sebe i da mi otvori neke vidike koje možda nisam vidjela, da mi bude zanimljivo… Ne postoji stvar koju ja sebi ne mogu da priuštim, ne postoji stvar kojom neko može mene neko da fascinira.. Sve se poremetilo jer su muškarci postali tetke, ženturače tu se svađaju, rondaju. Zapravo mi žene treba da zvocamo, a ne muškarci. Muškarac treba da bude stabilan, da je ozbiljna muška gromada koja kaže: “Ajde, ljubavi treba ti odmor, čeka te avion, spakovane su ti stvari, idi malo uzmi dva, tri dana izduvaj se, pa se vrati”. Meni znači treba partner, a ne da mi bude još dodatno teško. Tako da sam ja odlučila da budem slobodna dok se takav ne pojavi – istakla je popularna pevačica

(express/telegraf)

Rialda: Treba mi muškarac koji će reći “ajde, ljubavi, čeka te avion” Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima