back to top

RODITELJI ZAKLJUČALI TROGODIŠNJU KĆERKU U PODRUM, UMRLA JE U MUKAMA

roditelji zaključali trogodišnju kćerku u podrum, umrla je u mukama

Bespomoćno dijete je danima duboko pod zemljom proživljavalo jezive muke. Zarobljeno u tami, dječije usamljeno srce prestalo je da kuca, a forenzičari su kasnije utvrdili da se ugušila u ostacima hrane koju je povratila.

  • Žena sa djecom izlazi iz kuće. Stavlja crnu kesu za otpatke ispred vrata, uzima kćerku (3) za ruku i u nedjelju popodne odlazi sa djevojčicom i bratom u jesenju šetnju. Naizgled normalna porodica. Ali djevojčicina sestra bliznakinja je mrtva, a ubili su je okrutno mama i tata – piše Bild.

NAKON ŠTO JE DIJETE UMRLO – NASTAVILI PLAN

Nakon što je dijete umrlo, roditelji iz pakla su nastavili svoj užasni plan: Pod okriljem mraka, Saša V. potopio je tijelo sopstvenog djeteta u kanalu Rajna-Herna kod Oberhauzena.

Nakon toga, porodica skoro sedmicu dana pretvarala kao da se ništa nije dogodilo. Tek kada je muškarac policiji priznao svirepo djelo, ronioci su na dnu kanala pronašli mrtvo dijete.

Sudija je oba roditelja poslao u pritvor.

  • Krivične istrage su otkrile konkretne dokaze da je majka djevojčice, zajedno sa ocem, namjerno teško maltretirala dijete i na kraju je ubila – rekli su u policiji.
roditelji zaključali trogodišnju kćerku u podrum, umrla je u mukama
RODITELJI ZAKLJUČALI TROGODIŠNJU KĆERKU U PODRUM, UMRLA JE U MUKAMA

DUBOKO POD ZEMLJOM

Navodi se da su danima teško zlostavljali svoju kćerku (3), a dijete zaključali u mračni podrum duboko pod zemljom. Nakon što je dijete umrlo, tijelo djeteta su u ručnim kolicima prevezli do mjesta gdje su ga potopili.

Policija je objavila fotografiju kolica na sklapanje kojim su, kako se vjeruje, Saša i Maja navodno vukli tijelo djevojčice za sobom pod okriljem mraka.

I dalje nije jasno kako niko od komšija u zgradi nije primjetio da djevojčice danima nema. Tužilaštvo nije objavilo više informacija o obdukciji, tako da nije poznato da li je dijete bilo drogirano ili vezano dok je bilo zaključano u podrumu.

(E.F. / Kurir)

The post RODITELJI ZAKLJUČALI TROGODIŠNJU KĆERKU U PODRUM, UMRLA JE U MUKAMA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima