back to top

RUŠI SE IMANJE U ŠIMANOVCIMA? Veliki šef priprema nešto neviđeno za novu Zadrugu

Voditelj Darko Tanasijević otkrio je prve detalje o rijaliti priogramu “Elita”, koji će kroz koji mesec početi sa emitiranjem na TV Pink.

Rijaliti program “Zadruga” ulazi u svoju sedmu sezonu, koja će nositi naziv “Elita”, a u medijima se svakodnevno špekuliše ko će biti učesnici, koje ćemo pomno pratiti više od deset mjeseci.

Međutim, kako se sada saznaje, Veliki šef je za potrebe najgledanijeg formata na domaćim televizijama, odabrao specijalne učesnike, ali i potpuno izmijenio enterijer i eksterijer imanja u Šimanovcima.

S tim u vezi, kako otkriva voditelj Pink televizije, Darko Tanasijević, velike promjene se dešavaju na poznatom imanju, te će do septembra doći do potpune rekonstrukcije.

– Očekuje vas ozbiljan šou u “Zadruzi 7”, zato što će sve biti novo i sve će biti drugačije. Kada kažem novo i drugačije mislim i na vizuelni momenat i na sadržaj i na emisije… Kuća uopšte neće izgledati onako kako je izgledala, ni spoljašnjost ni unutrašnjost. Soba i sve ostale prostorije u Šimanovcima će biti drugačije. Sada je tamo krš i lom i sve se radi i licka, da bude spremno za početak “Elite”. Učesnici će biti potpuno novi, zato što stvarno želimo nova lica, nove priče, novu energiju i toga će stvarno biti – priča Darko, pa nastavlja:

– Trudimo se da mnogo toga promijenimo, da dignemo na viši nivo i da potpuno osvježimo programsku šemu i taj sadržaj koji plasiramo gledaocima. Siguran sam da će biti oduševljeni elitom. Stvarno će to biti nešto posebno i produkcijski najteže, najzahtjevnije i najskuplje do sada što je Pink ikada radio – istakao je Tanasijević.

Kada su u pitanju zadrugari, sve zanima da će novi učesnici živeti u “Bijeloj kući” ili, pak, u nekoj potpuno novoj prostoriji:

ruši se imanje u šimanovcima? veliki šef priprema nešto neviđeno za novu zadrugu

– Iskreno, ne znam, ali i da znam ne bih smio da kažem. Ljudi se čude i misle da foliramo kada Dušica, Ivana, ja, a sada i Maša, kažemo da nemamo pojma ko ulazi, ali to je stvarno tako. Ako vam kažem da se to krije od nas, da ne bismo nekome istračali, onda vam je jasno koliko se stvarno traži da sve to bude u strogoj tajnosti, da bi iznenađenje za gledaoce kada to počne bilo veće. Na dan ulaska u rijaliti, mi sat vremena prije toga, dobijemo spisak sa imenima ili ako sretnemo tamo nekog po hodnicima ili šminkernici – rekao je Darko, a zatim otkrio koja će njegova uloga biti u narednoj sezoni i da li će imati stalnu emisiju koju će voditi ili će se prilagođavati programskoj šemi:

– Ni to ne znam. Mi smo specifični po tome što se sve te neke stvari rješavaju u hodu. To nisu neke planirane stvari od prije nekoliko mjeseci. Mi smo takav tim koji je brzopotezan i koji na komandu reaguje. To sve djeluje kao da je pripremano i uvježbavano nekoliko mjeseci unazad i zbog toga smo posebni i specifični. Imat ću svoje termine u “Zadruzi” i svoje emisije, ali šta tačno i kojim danima, o tome tek treba da se priča. Pretpostavljam da oni već imaju neki plan i program, ali oni su sad trenuto zauzeti kastinzima, mi još uvijek vodimo “Narod pita” i nismo stigli da sjednemo i da nam to bude predočeno, ali vrlo brzo ćemo to znati, pa ćete me gledati – kazao je Darko u emisiji “Oči u oči sa Ivanom”.

(Express/Espreso)

RUŠI SE IMANJE U ŠIMANOVCIMA? Veliki šef priprema nešto neviđeno za novu Zadrugu Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima